Okategoriserade

Legat däckad:/

Jag HATAR att ha ont i huvudet. Det finns inget försonande över det alls. Bara eländes skit. I går vaknade jag med dunkade huvud, gick upp och tog tabletter och försökte sova bort det. Det gick … inte alls:/ Jag var uppe några gånger, tänkte att det brukar släppa när jag rör på mig, för det kändes inte som den vanliga migränen utan mer som att det kom från nacken.

Men jag kanske måste lägga det till migränfacket ändå. Det verkar inte bättre. Då hade kanske migräntabletter funkat bättre än de ipren+Alvedon jag käkade. Högst oklart. Kristallklart var ändå att det dundrade i skallen mest hela tiden. Jag låg i sängen ett och ett halvt dygn och slumrade. Orkade inte ens lyssna på bok. Mådde illa och kunde inte äta. Hade såklart saker som skulle göras men Patricia hjälpte mig med det. Det var en blomma som skulle köpas och ett par skor som skulle bytas storlek på. Kan ni fatta att Jordan har storlek 39?? Jamie 37, så det är rejäla blad de har att stå på, blåser inte omkull i första taget:)

Jag och Jamie var och köpte skor i … Ehh vad är det för dag idag?? Torsdag? Det är det va? Ok i så fall var det i tisdags! Han sliter skor som om de vore gjorda av papper. Spelar ingen roll om det är billiga eller svindyra dojor, de går sönder direkt. Nu fick han två par från Skopunkten och eftersom man inte köper två par där, utan tre eftersom det tredje blir gratis 😂 så högg jag ett par till Jordan. Tycke de såg stora ut, men de var alltså lite små. Jordan har vuxit så mycket sista tiden. Det finns få plagg som han kan ha i sin garderob och det måste rensas och köpas nytt.

Jättekul. Nope.

Eller det är ju kul att handla kläder såklart men när det är typ allt så vet man inte var man ska börja. Det finns inte så mkt kvar efter Robban, vet inte var det kan tänkas finnas om jag lagt undan det. Men vet att jag har nån kasse med större kläder i garaget. Hur stora vet jag däremot inte 🙈men får kolla.

Idag är det skolavslutning!! 🌸☀️🌸☀️

Jag, eller inga såklart, får vara med på avslutningen, samma som förra året, och det känns inte bra. Jag tycker om det även om jag klagar en del över att det varit flera stycken att bevista:) Det är inte riktigt sommar om jag inte får höra I denna ljuva sommartid och Den blomstertid nu kommer. Jag får spela den hemma kanske! Rent mentalt är jag kvar i början av april 🤷🏼‍♀️ Det är den långa vinterns fel, och kanske min fullspäckade hjärna 😉 Ingen majbrasa heller ju, som kan tala om att det är vår. Maj försvann i ett evigt regnande och nu är det snart midsommar. Herregud!!

Jag och syrran har snackat lite löst om dela sommaren, Gröna Lund vill jag åka till så ni som åker dit, berätta för mig hur det är! Hinner man åka mer fast man har en fast tid?

Men sen är det ju även så att hon vann en resa tur-och-retur till Chicago, på ett jullotteri de har varje år på SAS. Den skulle göras innan december 2020, och det passade ju utmärkt för vi ska ju till Hawaii. Man kan med fördel åka via Chicago då nämligen. Det tar ju en halv evighet att åka dit så ett stopp på vägen kan vara härligt. Pga en viss pandemi förlängdes presentkortet ett år, och nu är det oklart om det måste utnyttjas i år.

Om så, måste vi ( haha så synd om oss) snart åka till Chicago. Hawaii får vänta lite tror vi, tills livet är som vanligt. Men kanske att det blir en sväng till USA snart. Alltså… bara att skriva det gjorde så jag fick fjärilar i magen!! 😂 Det känns som att planera något väldigt förbjudet …

Grejen med just Chicago är att det är kallt och blåsigt men det är väl smällar man får ta:)

Ingen av oss har pass som är giltiga. Eller mitt går väl ut i höst nångång men syrrans för nåt år sen. Det ska bli en ren välgärning att göra nya. För fulare systrar kan vara svårt att hitta om man lägger våra nuvarande pass sida vid sida 😱😂

Nåväl! Solen strålar och jag hoppas ni alla har en fin dag! Jag sitter i skuggan och dricker kaffe och vatten, och ska snart ha ett zoom möte med den kurs jag ska läsa i sommar! Spännande! Det är en kurs om serier, en gren av litteratur jag är nyfiken på, och när jag hittade en sommarkurs så sökte jag:) Jag gillar att plugga och vill ha poängen 😉 så jag hade sökt och kommit in på fler, bland annat en jag tackade nej till efter många och långa funderingar. Militärhistoria🤗. Så nyfiken på det, men valde till sist bort den pga att litteraturen var mkt på engelska🙈 Söker igen till nästa sommar:) så får jag öva på att läsa på engelska tills dess👌🏼

Nu var en del litteratur på engelska även i serie-kursen:/ Jag förstår ju, men tycker det går för långsamt:)

Sen ska jag träna! Fick bita i det sura äpplet igår och avboka, och kanske får ta det lite lugnt idag. Eller så slår jag till med personbästa i tunga lyft 😂

Först ska jag äta lite. Och snygga till mig så inte kursarna blir rädda 🙂

Jag har ju en sak jag lovar visa er!

Spegeln är ny, Jimpa satte upp den för ett tag sen, och den är så fin. Jag har letat lite efter en utan ram som skulle passa här vid trappan. Finns i flera storlekar, den här är 70cm.

WETTERHOLM25 ger er rabatt, så kika in, det finns mycket fint för väggarna hos BGA Snabba leveranser också 🙂

Nu ska jag käka !!

Vi hörs snart 😘

Kommentarer

  1. familjenannorlunda

   Nej tror inte det. Jag har varit rejält stel i nacken några dagar, det brukar sluta med huvudvärk:/ Jag har tränat mkt axlar … och då blir det såhär oftast😱men vafan man måste ju försöka träna upp musklerna 🙂

 1. Fia

  Det enda receptfria som funkar på min migrän är Naproxen. Ta två och gå och gå och sov en stund så är migränen oftast borta

 2. Cissi

  Ha migrän minst en gång i veckan,sumatriptan är jättebra!vill bara inte ta den för ofta då ja är rädd att bli immun mot den!!
  Min son som är 12 som Jordan hade också stl 39!!

  1. familjenannorlunda

   Galet! Jag har 39… 🙂 Jag brukar ta valfri migränpiller receptfritt och de funkar. Men nu trodde jag inte att det var migrän så höll mig till Ipren+Alvedon.
   Men vad jobbigt att ha migrän en gång i veckan!!! Hu! 😘

   1. Camilla

    Min son som är 17 har 49,5 i skostorlek 🙈Min man kom med dem häromdagen och frågade om vi skulle ta varsin och paddla på semestern 🤣

     1. Camilla

      Sportshopen har stora storlekar, men utbudet är väldigt begränsat. Men han är inte så intresserad av kläder och skor så han provar första bästa och passar det så köper han.

 3. Karin

  Haha om det är tecknade serier via Linné så ska jag också läsa den, vi kanske t.om hamnar i samma grupp 😉

 4. Annika K

  Sumatriptan finns att köpa på Apoteket. ❤️
  Testa dem nästa gång du får den där huvudvärken.
  De har iaf funkat för mig

  1. Marie

   Och där jag bor finns inga tider förrän slutet av augusti.

   Vi ordnade i mars om-utifallatt, men näe… resorna får vänta. Men nya pass har vi 🙃

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing