Okategoriserade

Barnvaktar:)

Jag har fått låna LillFjant Jack lite, och som vanligt är det inte jag som jobbar, utan småkillarna🤗Han älskar Jordan och Jamie och det är väldigt ömsesidigt.

Igår så lekte de hela dagen, även Lovelia, Trixie och Novalie är ok att leka med, medan vi vuxna är mindre kul 😂😂

Vi satt nästan hela dagen i uterummet. Det är svårt att låta bli att säga poolrum, men jag försöker 😂

Helen och Mio kom över några timmar igen och det var full rulle. När de åkte hemåt så var det mat och sen fotboll. Robban köpte en ny Tv för ett tag sen och sen gamla stod i vardagsrummet. Den bar jag ut och satte en chromecast i och sen såg vi fotbollen ute:)

Fattades bara öl, men den tar vi när Sverige spelar 🙂 Vi satt kvar hela kvällen, kollade på Prison Break 😂Haha jamen igen, ja.

Jag såg den när den gick på vanlig tv första gången, sen började Corrinda se den en jul för några år sen, och jag kunde inte låta bli att snegla, men fastnade direkt. Och för kanske ett, eller ett och ett halv år sen så ville Patricia se den och då kunde inte Corrinda och jag låta bli🙈 Så vi kollar igen. Men sen har vi haft ett långt uppehåll, för att förhoppningsvis återuppta den nu.

Den är så bra att man kan se den flera gånger. På allvar alltså:) Jag som är usel på att kolla serier – här är väl en del av förklaringen – jag ser om samma 🙈😂

Men, vad otroligt nöjd jag är med uterummet!!

Madrassen bakom ska såklart inte stå där, jag ska göra en dyna till en långbänk av den. Pallarna ska nog, från att jag tänkt vita, så blir de mörkbetsade, men kanske inte i år. Bordet skulle bli en fotpall men alla andra röstar på bord, så jag får ge mig. Det ska få en skiva ovanpå. Corrinda lade in en ljusslinga i det, så det lyser och ser lite svävande ut när det är mörkt, ska se om det går att visa er.

Att det funkade att ha TV här utan krångel var en bonus, jag tänkte inte köpa en ny direkt, men att Robban övergav sin öppnade en ny möjlighet 🙂 Den är lite liten men det gör inget, en större skulle inte få plats. Jag har inga bra väggar, möjligen om jag skaffade ett stativ. Men alltså… den måste in på vintern för det blir fuktigt och eländigt där, så det här blir kanonbra!

Nu ska jag hämta lite mera kaffe, och se hur åskvädret utvecklar sig. Det mullrar runt omkring. Helt ok när man är hemma 🙂

Vi hörs snart !!

Kommentarer

  1. Carina

    Så fint det blev 👍 men i stället för att måla, så sätt för en liten ”kappa” i samma tyg som dynorna. Bara ett tips 😀

  2. Malin

    Men om du ska ha det som bord, gör det högre. Är ju skitjobbigt med bord som är lägre än det man sitter på.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Vi har ett matbord bredvid så det här bordet är enbart till för att ställa kaffekoppen eller värmeljusen på. Annars håller jag med dig, men vill absolut inte ha ett högre av pallar, det ser för klumpigt ut, jag vill egentligen inte ha det alls men är nedröstad 🙈😂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting