Okategoriserade

Jag har problemos :)

Jag vet inte om ni märker något av det hela men jag har stora problem med den nya versionen av WordPress app. Den ska vara så jäkla användarvänlig och det innebär väl att jag är dum i huvudet då🤷🏼‍♀️ För jag blir fan tokig snart. Varje gång jag ska blogga så strular det.

Bilder hoppar, tidsinställda inlägg fastnar nånstans osynliga, text försvinner och jag sliter mitt hår och stönar. Nej det gör jag inte, jag sliter inte mitt hår men jag svär så det osar 😂 Inlägg som jag trodde var publicerade är borta. Så jag ber om ursäkt för typ allt just nu 🙈 Jag kanske berättar samma saker eller så pratar jag om saker vi inte har en aning om, men jag tror att jag skrivit. 🤦‍♀️

Nu lade jag in en bild på Sellman och genast försvann halva texten jag skrivit 🥵 Jag tog bort den och skrev om.

Man får ju spunk. Jag HAR installerat om den och försökt klura ut hur den funkar, men får krypa till korset kanske och fråga en tekniker om vad jag gör fel. För det är hopplöst och gör så jag inte vill skriva. När det ändå försvinner liksom.

Vissa gånger går det utmärkt. Allt går som det ska, bilderna lägger sig rätt och det flyter på. Men för det mesta är det katastrof. Tar tre gånger så lång tid som vanligt för jag får göra om.

Fan.

Men! Livet är inte alltid enkelt och lite teknikstrul är inte … eller jo fan. Det är hela värden 😂😂

Nåväl. Jag hoppas ni har ok väder. Vi har sol nu men har haft mulet och tråkigt.

Oavsett så är det skönare med sommar än någon annan årstid, man kan gå ut i det man har på sig utan att frysa. Barnen är ute, ligger i uterummet och kollar serier i alla fall 😉 och jag ska snart åka iväg och träna. Det ska bli så skönt att aktivera sig lite, även om jag hade rejäl träningsvärk efter vårt benpass förra veckan. Idag blir det … ingen aning🤗måste kolla med syrran.

Men hörrni! Jag återkommer lite senare, måste försöka få nån ordning på det här en gång för alla!!

Vi hörs i kväll !!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing