Okategoriserade

Nöjd 🙌🏼

Reklam och annonslänk för Cellbes

Hjälp mig nu! Ser det här inlägget ut som ”det brukar”? Orkar ni kommentera ett Ja eller Nej🙏🏻🙏🏻

Jag har precis hämtat ett paket från Cellbes med bland annat den här helt superhärliga tunikan/blusen

Så tunn och luftig att det känns som att ha inget på sig. Genomskinlig ja, men på det bra sättet. Vitt är egentligen inte min färg förutom på sommaren, då man inte ser helt genomskinligt blek ut. Däremot är lagen om alltings jävlighet elak mot en när man har vita kläder 😂

Snyggt med smocken i ärmsluten som också gör så man kan välja lite var ärmen ska sitta👌🏼 Crinklat material är suveränt, dels för att det är finare ju skrynkligare det är;) och för att det därför är enkelt att packa med sig. Svalt också!

En annan variant av topp som jag gillar är när det är knyt fram i nederkant. Gillar inte så mkt knyt i halsen men tycker det är så snyggt såhär :

Nu har jag ju inte direkt byxor till som jag tänkt, det är ett par rätt sjaviga halvkorta mjukisbyxor men jag ville visa NU 🙂 Den finns i svart också, lika snygg då.

Sen behövde jag nya solbrillor i bilen och de här blev en fullträff

Cellbes rear också, för fulla muggar, ni hittar dit HÄR 🙂

Kommentarer

 1. Marianne

  Du passar ju i allt snygga människa ! Jag gillar också Cellbes .Har handlat där i mååånga år . Nu hoppas vi på att få se dig i Robinson , jag ger inte upp om det ! 😁😘

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Jag trodde det skulle vara i Sverige i år med och det är jag inte sugen på🙈 Sen har jag förhoppningvis en operation i höst ✊🏼och tänkte att jag hoppar i år, sökte inte ens😂Men nästa gång är jag på igen så då får du gärna hålla tummarna 🙂

   1. marianne

    Så klart jag gör! Du är en stark och modig kvinna som har klarat många hinder i livet !Håller på dig i alla lägen ! 💪👍👏

   2. marianne

    Självklart gör jag det! Du är en stark och modig kvinna som har klarat många hinder i livet !Håller på dig i alla lägen ! 💪👍👏

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting