Okategoriserade

Kvarn och trasa :)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag såg nu när jag skulle handla att Matsmart har kryddkvarnar igen!

Jag köpte ett par för några månader sen, som jag fått många frågor från er om. De tog slut snabbt, men är tillbaka nu i en lika fin variant. Mina ser ut såhär och används dagligen, perfekt att de är ganska stora:)

Jag har också köpt Sverigetröjor, det känns ju vältajmat just nu;) men det kommer ju fler Sverigetröja- events 🇸🇪 De ligger av förklarliga skäl i smutstvätten nu, men ser ut såhär

Faktiskt så finns det massvis av tröjor i olika färger just nu, både kort och lång ärm. Alla möjliga färger och för 29kr styck kan man köpa sig ett gäng. Mina småkillar ska få men jag har inte hunnit fråga dem vilka färger 🙂

Jag brukar också försöka köpa rengöringsmedel som är tungt att släpa hem🤗 Och finns det disktrasor så köper jag

Och sen vill jag faktiskt återigen tipsa er om de här smaksättare för vatten, fasen vad gott det blir! Jag har samlat alla vid sodastreamern

Det är bara att välja och vraka 🙂

Matsmart hittar ni här 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing