Okategoriserade

Det är kul med rabatt:)

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

Det här med att ha tonårsdöttrar, och för allt i världen unga vuxna-döttrar, är ju spännande. Speciellt när det kommer till garderoben:) Faktiskt så frågar de allt som oftast om de får låna, och de får nästan alltid göra det. Jag erkänner ändå att det är rätt egoboostande att mina kläder faller dem på läppen 🤗

Jag blev ju av med den svart-vit-rutiga skjortan 😂 men än så länge har jag kunnat undvika att de ens sett den här🙂

Den finns i vitt också och är jäkligt skön. Ärmens mudd är lite längre och ärmen en aning vid. Jag har svårt för när saker faller ner över händerna, för jag har dem ideligen i något slabbigt eller blött:) Med mudd förhindras det.

Jag såg nu när jag skulle länka att Cellbes har 30% på underkläder 👌

Jag har massor av deras underkläder och gillar dem. Dels för att de är sköna, men även hållbara och prisvärda. Jag har för mycket tvätt att hålla ordning på så det mesta åker med utan större koll, och de har hållit både färg och form. Bygel-behåar tvättar jag alltid i tvättpåsar men bara för att inte byglarna ska ramla ut och sabba maskinen 🙈

BH:n finns i fler färger och de svarta trosorna finns också i rosa. 30% är perfekt för att shoppa just underkläder, för det är ju inte det roligaste tycker jag. De syns ju liksom inte:)

Eller iofs så är den här BH:n perfekt under lite urringade tröjor eller toppar, då sticker det fram lite spets sådär lagom fint:) Jag har den i alla färger som finns😅 för om det passar så är det bara att köpa flera, det är sen gammalt:)

Ni hittar till Cellbes HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing