Okategoriserade

Bästa tipsen:)

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart

Jag gillar ju Matsmart, det vet alla:) Jag tycker också det är ganska kul med merch av olika slag, alltså saker som promotar varumärket/artisten edyl. Matsmart har ju skaffat sig sin egen merch, vilket är kul, men framför allt ser jag det som en ren reklamgrej. Såklart, det är ju vad det är. Jag har alltså skaffat en tygpåse:)

Eller tôte bag, som det visst heter på finspråk

Jag kan inte ens med bästa vilja i världen tycka att den är snygg, snarare tvärtom;) men den är rätt kul 😜 Och jag använder den massor, jag har alltid ett par tygpåsar liggandes i bilen, i träningsväskan, i handväskan edyl. De bästa går att klämma ner utan problem i jackfickan också. Att köpa en plastpåse på affären som jag sen använder som soppåse är något jag gjort under alla år. Men sen den, i mina ögon, rätt konstiga plastskatten på just bland annat plastkassar kom så vägrar jag. Att jag tycker det är en lite knepig skatt är för att det knappast är vi i Sverige som slänger våra plastpåsar, vi använder de väl överlag som soppåsar? Det får många andra länder ta på sig. Men, jag har redan innan plastskatten använt tygkassar, både stora och små.

Ska man bära hem 20 liter mjölk/yoghurt/kvarg så är det skönt att veta att kassen håller:)

Dagens deal på Matsmart är min favoritdoft – Dove. Jag älskar alla produkter i deras sortiment. I somras var jag tvungen att traska till affären när vi var i husvagnen enbart för att köpa Dove-deo🙈

Jag hade med en annan, som luktade så jäkla mycket parfym, att jag tyckte det mest luktade illa:) Så, jag kommer shoppa:)

En annan sak jag såg att de har nu är de här doftljusen

Jag köpte två för ett tag sen och de doftar ljuvligt, så jag tänkte passa på att skaffa några till. Jag har gått från att ha noll levande ljus hemma till att ha massor. De varvas med batteriljus:) Jag har ju katter, och en klantig hund, så jag brukar ha mina levande ljus i ljuslyktor av typen stallykta, eller liknande, där ljuset är utom räckhåll för svängande svansar.

Ett kanontips till sist! Sugrör i bambu! Plastbanta i all ära men att suga vätska i pappersugrör är bland det äckligaste som finns:/ Jag drack en asgod drink i somras, serverad med pappersrör och det förtar smaken. Samma med vanlig läsk på hamburgerhak, eller milkshake. Otroligt äckligt med ett papper som löser upp sig.😬

Jag var osäker på bambu till en början, tänkte att de säkert skulle smaka eller ruttna, men de är riktigt riktigt goda!

Jag har i metall också, men de är obehagliga för tänderna 🙈 De här i bambu kan man diska, tricket är att skaffa en pytteliten flaskborste. De får full pott av mig👌 Det enda minuset är att barnen kastar dem, men det är ju inte sugrörens fel utan ungarnas;) Eller mitt då som inte tydligt kommunicerat att de ska diskas.

Matsmart, mina vänner, hittar ni HÄR

Kommentarer

  1. Laila

    Har sugrör i glas, jättebra. Kan man använda om och om igen. Går att diska i maskin.
    Köpte 4 st + en flaskborste för 20.- på Åhlèns outlet. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting