Okategoriserade

My number two fyller år:)

Det är alltså Patricia, och hon fyller 26 år idag:)

Alla ni som hängt här länge vet vad hon betyder för mig, så för att slippa börja böla så hoppar jag över det:) Att jag är extra känslig nu beror på att hon fått en lägenhet och flyttar om en månad. Det är inte kul, för mig, men för henne, och det är så det ska vara. Jag vet det, men det är ändå jobbigt. Jag tänker inte gå in på det heller 😉

Hon är min andra hälft, i vått och torrt och jag kommer sakna henne, så är det:) Vi väckte henne med sång och paket på sängen, något annat kommer inte på fråga, speciellt inte när man flyttar sen😅

Det blev en så svinkul sak som en dammsugare 😂 och en mixer från Corrinda. Vi ska väl ha nån slags kalas framöver också.

Hon är ledig idag, eftersom hon jobbar helger och denna helg är en arbets-sådan, så hon fick somna om en stund sen, medan övriga ramlade iväg till skola och jobb. Hon hade flörtat lite och fått till ett födelsedagpass på gymmet: ”Jag vill ha ett riktigt grisigt, svettigt jobbigt pass!” Och det blev det, jisses. Herregud vad jobbigt det var, men samtidigt är det kul att få ta ut sig riktigt ordentligt.

Sen hem, via affären, och köpa fika, hon är inte så mycket för tårta men gillar bullar, så det blev det.

En lugn födelsedag är snart till ända, och i morgon är det första oktober 😅

När Patricia föddes var det ett riktigt ruskväder, och vi hade en bil som bestämde sig för att gå sönder på vägen till förlossningen 😅 Vi kom hela vägen fram, men det var fullt utanför förlossningen så vi fick parkera en bit bort och småspringa i regnet. Med värkar Jajamen;) Patricia är född efter tre timmar från första lilla aning hemma. Hon var den snällaste lilla unge som skådats och enkel och behändig. Alltid glad, tills hon blev tre, då svängde det och hon blev en riktig monsterunge, och vi hade några trotsiga år där, och sen i tonåren, men vafan, det ordnade upp sig väldigt bra❤️ Jag älskar henne innerligt❤️

Sådär, nu ska jag jobba lite också:) så jag hinner med det som ska in i morgon 🙂

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. BMP

  Dammsugare har varit mina presenter till alla tre barnen när dom flyttat. Ett onödigt ont. Som min dotter sa trist att lägga pengar på städgrejer.😁

  1. G C Hemdal

   Cassi 👩🏻‍✈️ fick ett DNA Kitt påslakanset t shirt med tarokort och 29 ljus. Lgh är min host och dammsugaren snodde syrran med familj efter att ha kollat på Wahlgrens värld hur man gör 😁. Bullar inte tårta stämmer bra det!! Grattis och grattis!! 🎈

   1. G C Hemdal

    BTW måste meddela att lillasyster har fötts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🍼 🥛 🐻 🐨 🐼 🐾 Dagen innan CASSI 🕒 12. Kram Dubbelmormor 🚼 🚼

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting