Okategoriserade

Bekymmer :)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag har ett litet problem😆och det heter Byxor. Jag är inte jätteförtjust i vida byxben utan tycker om när det är mer tajt nedåt foten. Just nu är den gipsade foten ungefär lika stor som en elefantbebisfot.

Det går inte direkt att dra på ett par jeans😂 Inte för att jag skulle vilja ha det ens när jag ligger på soffan hela dagarna, men saken är att jag har ett par byxor just nu🤷🏼‍♀️

De kommer från Cellbes och det finns en tröja till:

Byxorna och tröjan finns i flera färger och jag har nu beställt en mörkare grå. Den ljusa är på rea 🤗 Det är ett supermjuk och skönt material som är tunt och följsam, sitter inte åt någonstans vilket är skönt, alltid men ännu mer uppskattat nu.

Jag har haft de här länge och älskar setet, trots att det är vida ben 🙂 När jag innan operationen skulle packa med kläder att ha hem så var det här givet. Jag hade ett par andra mjuka som jag trodde skulle funka, som jag hade på mig dit, men det var inte ens i närheten. Jag skulle ju ha kunnat preppa det här innan men jag vågade inte jinxa nåt.🙈

Men nu kunde jag med gott samvete beställa ett likadant set, så får de turas om i tvättmaskinen 🙂 Jag hittade även en tunika i samma supermjuka material som jag jag beställde 🙂

Jag har funderat på att ha kjol men isf behöver jag nån form av strumpbyxor och just nu gör det för ont för att ens tänka tanken att få på något som är ens lite tajt.

Nåväl! Kolla in hos Cellbes och glöm inte spana på julsortimentet☺️

Nu måste jag powernappa!!

Hörs snart 😘

Kommentarer

 1. Agneta

  Om jag var nyopererad och min mamma fortfarande levde skulle jag åka raka vägen hem och lägga mig hos henne.Saknade henne mest när mina två barn var små och fick vattkoppor.Ville bara ringa henne då!

  1. familjenannorlunda

   Haha jamen så är det❤️Man vill tillbaka till barndomens trygghet när man inte är på topp. Mamma finns ett telefonsamtal bort, det vet jag och det känns tryggt 🤗
   All kärlek till dig ❤️

 2. Agnethe

  Kram! Ønsker deg en god natt og en bedre dag i morgen! Du har mange venner her som tenker på deg. Vi blir jo nesten pen pals😃

 3. Ekot

  Har du några gamla tights du kan offra och klippa av ena benet, kan funka ihop med klänning/kjol/ tunika? Klippa upp en slits i byxben kanske? En over-knee strumpa på ben utan gips och klänning….
  I den bästa av världar bli nästa gips liite mindre…håll ut.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing