Okategoriserade

Halloween prepp:) och fot-update:)

Jag har precis skickat iväg de här två på Halloweenfest:

Novalie är också på fest, hos en av grannarna, så hon har nära hem. Hon hann iväg innan hon fotades:)

Vi har gjort pumpor idag. Killarna gjorde en tillsammans ⬇️ och jag gjorde den andra ⬇️

Sen bakade jag pumpakaka, det är något som ungarna älskar och pratar om resten av året:) Jag brukar använda ett recept ur Leila Lindholms A Piece of cake, där jag byter ut morot mot pumpa.

Det är alltså som en morotskaka, men godare 🙂

Tog en halv evighet eftersom jag ju är lite handikappad:) Jordan fick agera assistent och hämta och lämna saker så hoppade jag fram och tillbaka 🙂

Kakan dekoreras med frosting och valfria saker :

Jimpa har varit här idag och agerat hjälte:) Han har fixat min stackars trädgård inför vintern, tog ner körbärsträdet som vi beskar förra året. Inte för att det blev dåligt, tvärtom så växte det så det knakade och hade det stått en bit längre åt sidan hade det kunnat få vara kvar. Men eftersom vi har flera bilar som behöver stå inne på uppfarten på vintern (vill inte stå i vägen för plog- och saltbil) och det står precis så man inte kan öppna dörren😂 så fick det ryka.

Jimpa grejade på med mer än vad jag gjort på hela sommaren😅, bar in utemöbler och krattade och gjorde dessutom en dörr till det lilla utrymme där jag har en kyl/frys stående. Den ska isoleras och så hoppas jag att det funkar att ha det kylskåpet igång i vinter✊🏻

När han var klar så var också kakorna klara och vi fikade. Då hade jag varit på fötterna hela dagen. Eller i alla fall borta från soffan:) Igår när jag hade luftat benet och tog på skalet igen så kändes det helt plötsligt som att det skulle gå att stödja på foten, så jag provade. Det kändes helt ok. Hittills har det ju gjort ganska ont i såren men nu kändes det bättre. Jag stod med tyngd på båda fötterna och borstade tänderna och jösses så skönt!

Man ändrar uppfattning allt eftersom helt klart. Från början när jag inte fick stödja på foten alls, upptäckte jag att det var skitsvårt att tvätta ansiktet ståendes på ett ben;) Sen när jag fick stödja på det, men det gjorde ont så var det plötsligt en hit att bara få ha foten i golvet . Och igår kändes det sjukt skönt att få räta ut höften på andra sidan. Man hänger ju på den friska sidan.

Jag provade att lägga typ 80% tyngd på foten när jag gick och det kändes fint. Sen vågade jag inte utmana ödet mer 🙂 utan kröp i säng:)

Det kändes bra i morse med så jag har belastat foten till och från. Men det svullnar när jag har den nere vid golvet så till sist blir det väldigt obekvämt. Foten är varm och spänd ”normalt” och även svullen. Jag försökte sitta med den i högläge när jag väntade på kakan i ugnen och när vi fikade.

Eftersom skalet är ganska högt så blir längdskillnaden rejäl, så jag försöker ha foppatoffla på den friska inne. Ute har jag mina högsta klackar 😜 Ett par inte speciellt höga boots men då blir jag nästan i våg.

Nu ska jag ligga på soffan och kolla film, har redan gjort det några timmar, men tänker inte göra några knop alls resten av min vakna tid. I morgon ska jag duscha 🙂 det är ju meckigt så jag drar mig lite för det, men det kan säkert vara bra som omväxling till alla duschar normalt.

Vi hörs i morgon, på själva Halloween👻

Natti natti 😘

Kommentarer

  1. G C Hemdal

    🕒 stämmer inte, har alla ställt sina rätt?! Jag kan inte utseendena är det PATRICIA och CORRINDA?! 🤗 ❤️ 🎃

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting