Okategoriserade

En söndag på soffan!

Ja, typ hela dagen har jag legat här och kollat på film 🙂

Natten var… annorlunda. Jag har fått munkavle gällande det så får väl lov att tiga. Men det var något som hände, som gjorde att det blev lite stök där mitt i natten, och sen svårt att somna. Alla mår bra, så no worries, men ni vet hur det är när adrenalinet kickar in. Det går inte direkt att lägga sig och sova sen.

Jag somnade väl vid fyra. Fast tre, eftersom klockan ställdes tillbaka. Vaknade vid fem, halv sex kanske, av att det sved och brände på foten 😬 Jag fattar inte helt vad det är men eftersom det ger sig när jag tar av skalet en stund så är det väl för tätt, eller för varmt, eller klämmer, eller nåt annat 😂

Jag försökte ignorera det och somna om, var så trött att ögonen var igengrusade, men det gick inte alls. Så efter alldeles för lång tid, varför gör man så ens, försöker härda ut?Men då satte jag mig upp och tog av skalet och kände och klämde lite på benet där det gjorde ont. Strök lite, klappade lite och svalkade av det. Kanske tio minuter, sen packade jag in benet igen och försökte somna om. Jag får inte sova utan, så det är inget att göra åt. Jag vill inte vara utan det heller, jag är alldeles för rädd om det.

Sen sov jag, och resten av familjen, till elva. Tolv, om man så vill 😂🙈 Deras ursäkt vete fan vad det var, men min är legitim;)

Jag gick ner och duschade, och eftersom det är både lite läskigt och jobbigt att gå uppför trappan så känns det varje gång som ogjort arbete 😉 lika svettig när jag kommer upp som när jag gick ner. Kanske idag också för att jag bökade mig in i pannrummet för att rota i en låda med träningskläder jag inte använder. Jag har ju en gång i tiden tränat i lösa byxor, inte tights, och eftersom jag spar allt så finns de kvar. Tog ett tag att komma på det bara 🙈😂Men nu hittade jag ett par med knyt i benen, som bör gå att få över skalet. 👌🏼 Perfekt:)

Sen fick jag frukost inburet till soffan och sen blev jag kvar. Corrinda kom och sällskapade och vi kollade på först en virus-film med Mark Wahlberg, The happening. Den behöver ni inte slösa tid på;) Sen The invisible man, och den var bra! Avslutade med Black Widow, som också var bra, det är ju en Avengers och de är alltid bra:) Och sen glodde jag på repris av Morden i Sandhamn, som jag sett 😁 Orkade inte börja på nåt annat. Jag är rätt dålig på att ligga en hel dag och kolla på film. Eller serie. Jag ledsnar och blir rastlös. Förutom idag 🙂

I morgon ska jag tillbaka till sjukhuset för en sårkontroll, det är läskigt och spännande!

Så fort det är läkt ordentligt, ska jag raka benet 🙂 Hatar att ha håriga ben för dels sticks det, och dels lägger de sig åt fel håll och gör ont😂 Kanske att jag hyvlar av det värsta snart oavsett, tejpen sitter ju där och hindrar hårstrån från att komma in i såret.

Jag tvättade av benet idag, och smorde in lite där det kändes som det behövdes, det var Najs.

Nu ska jag läsa, och jag behöver era tips! Jag började läsa Läckberg utan att ens vara så förtjust i hennes böcker, (fast jag respekterar henne något oerhört🤗) Men jag vill ha tips, på liknande som Reacher, Keplers Joona Linna, Orphan X, Emelie Schepps Jana osv.

Inte Christoffer Silfverbielke för de lyssnar jag på:)

Shooot! Please🤗 och de ska finnas på Nextory 👌🏼

Nu – läsa! Natti natti 😘

Kommentarer

  1. samps

    ouff adrenalinkickar alltså, har hänt mig veterligen en gång (eller ja, klart man har vaknat nån natt innan grannarna börjar käfta lite lagom med varann osv, men det blir ju mer en vanesak så småningom om det händer fer gånger) att jag verkligen har känt av det x) nån stackare som mest troligt var i psykos stod och meltdown-skrek ute på vår gångväg (hus på båda sidor så bra eko, och står dom där kan dom lika gärna ha stått i mitt sovrum för så nära låter det haha), så debuterade med samtal till SOS (ihop med x antal andra oberoende) med en puls på typ 150 och adrenalinskak xD tog nog en timme innan den pulsen lugnade sig iaf haha, sen skulle man ju somna om också… 😛

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Låter inte kul, och helt rätt, det är ju omöjligt att somna med adrenalin som rusar. En härlig kvarleva sen stenåldern, då mer livsviktig än nu 😜

  2. Stina

    Hjorth/Rosenfeldts böcker om Sebastian Bergman måste du läsa om du inte gjort det. Bara Rosenfeldt har också skrivit ”vargasommar” – fick väldiga Jana-vibbar (Schepp) av den.

  3. Marie

    Glömde ju serien av Niklas Natt Dag : 1793 1794 1795 … jättebra om man som jag älskar historia och hur skitigt och fattigt det var i Sthlm .

  4. Lotta

    Om du inte har läst/lyssnat på Carin Gerhardsens, Hammarbyserien så gör det! Även Sofie Sarenbrants böcker är ju grymt bra. Och Pascal Engmans serie är väldigt bra, samt Anders De La Motte, Kristina Ohlsson och Lotta Luxenburg.

  5. Marie

    Alla böcker av Mari Ljungstedt , alla av Ninni Schulman , alla av Sofie Sarenbrant .Fattar inte hypen av Läckberg dessa är tusen gr bättre . O tv serien dom gjorde av Läckbergs var ju som en buskis 🙄

    1. K

      Ninni Schulman är helt klart överskattad. Inget jag skulle rekommendera!
      Läckbergs storhet förstår jag mig inte på och ursäktar det inte med vare sig det ena eller det andra.
      De är dåliga helt enkelt.
      Läs Fogelströms Stockholms skildringar istället

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Jag respekterar henne för det sätt hon lyckats bygga en enorm förmögenhet med bolag hit och dit, på ja rätt halvkassa böcker 🙈 Det är en businesskvinna 🙌🏼🙌🏼

  6. Ekot

    ” tills döden skiljer oss åt” av Ingrid Elfberg, det är början på en serie, men lite fristående. Historiska media har överraskat mig positivt, testa ” Ulrikas bok” av Maria Gustavsdotter, även det första boken i en serie. Mycket kvinnofokus men även väldigt brett om hur liv kan förändras.

  7. Lotta

    Jag läser just nu Mikael Ressems serie om Erik Sandberg. Polis och ambulanskille som löser olika brott på lite annorlunda sätt. Fins många i serien.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting