Okategoriserade

Snygga klockor?đŸ€—

Reklam och annonslÀnk för Prydligt.se

Okey, jag kommer ha lite fler tips och samarbeten nu. Jag vet att ni vet att jag alltid försöker hitta just de sakerna som ni kan fĂ„ ut nĂ„got av đŸ€—. Antingen rabattkoder, eller bara tips för att det Ă€r lĂ„ga priser och alltid för att jag sjĂ€lv tycker om sakerna eller tjĂ€nsterna.

Idag har jag ett superbra tips till er som vill ha en ny klocka, men inte vill betala allt för mycket.

Hos prydligt.se finns det mĂ„nga fina att vĂ€lja bland, olika mĂ€rken, olika varianter av armband, men det alla har gemensamt Ă€r att de har lĂ„ga priser 🙂

Der finns Ă€ven ett litet urval av smycken, som ocksĂ„ Ă€r bĂ„de fina och prisvĂ€rda. Jag har varit pĂ„ vĂ€g att bestĂ€lla flera av ringarna men kan inte bestĂ€mma mig för vilka 😅 Men visst Ă€r den hĂ€r blĂ„a tjusig?

Och de lite mer diskreta Ă€r lika fina deđŸ€— Jag sĂ€ger ju det, kan inte vĂ€lja! Klockor Ă€r sĂ„ fint, jag har en hel hög men sen anvĂ€nder jag dem sĂ€llan. Varför? För att jag vant mig av med det för mĂ„nga mĂ„nga Ă„r sen. NĂ€r jag fick Janelle sĂ„ slutade jag anvĂ€nda alla smycken. För inte skulle ju min lilla bebis riskera att rivas eller klĂ€mmas mot exempelvis ett klockarmband?? đŸ˜± Samma sak med parfymer, men de har jag ju börjat ta tillbaka. SĂ„ kanske kommer klockorna snart de med:)

De hÀr kom i ett fint litet sammetsfodral, som skyddar klockorna nÀr tjejerna inte har de pÄ sig. De hÀr Àr Trixies och Novalies, som de fick i födelsedagspresent:) Alla mina tjejer gillar ocksÄ klockor och de anvÀnder dem flitigt. SmÄkillarna har ibland men tar de av sig sÄ tappar de bort dem;) En klocka Àr ju idag kanske lika mycket en accessoar som en tidsmaskin, och det stÄr stÀndigt pÄ deras önskelistor. Att de hÀr sen var vattentÄliga ( ner till 30 meter, dÄ heter det kanske vattentÀt?) skadar inte det minsta.

Jag har förresten kvar min allra första klocka, den Ă€r manuell sĂ„ man fĂ„r dra upp den varje dag, ganska bullig och rĂ€tt ful, men funkar klockrent 😜 Det jag dĂ€remot inte har Ă€r en klocka som gĂ„r i guld. Jag vill inte ha Ă€kta guld för det kĂ€nns onödigt nĂ€r den Ă€ndĂ„ ligger i byrĂ„lĂ„dan största delen;) men en guldig vore fint. Alla mina Ă€r metallfĂ€rgade, förutom de i plast😂 de Ă€r orange och genomskinlig, och ja, köpt pĂ„ nittiotalet;)

Vad föredrar ni för fÀrg pÄ er klocka? AnvÀnder ni ens klocka, och om sÄ, Àr det frÀmst en accessoar eller för att ha koll pÄ tiden??

NÄvÀl!

Jag har en rabattkod till erđŸ€—

Med Carola15 sĂ„ fĂ„r ni 15% rabatt. Det gĂ€ller pĂ„ allt, och det Ă€r ju redan finfina priser 🙂

De Ă€r snabba att leverera, och det Ă€r lika bra att börja köpa sina julklappar redan nu 😁

Ni hittar Prydligt.se hĂ€r đŸ€—

Kommentarer

  1. Astrid

    AnvĂ€nder alltid klocka, snyggt och praktiskt. Varierar mellan 5 st, men mest har jag min sportklocka. Kul för statistik, puls och sömn sammanstĂ€llning 😊 Ibland Ă€r det den som gör min dag, man Ă€r lite dĂ„lig pĂ„ sĂ€ga bra jobbat! Men det gör klockan 🙂

  2. Anna

    Jag anvĂ€nder alltid klocka, kĂ€nner mig naken utan. 😉 Har flera, kanske 6-7 stycken, men 4 som jag anvĂ€nder dagligen. Jag varierar klocka efter vad jag har pĂ„ mig och vilket humör jag Ă€r pĂ„. Jag anvĂ€nder den för att ha koll pĂ„ tiden. Vill jag kolla hur lĂ€nge det dröjer till nĂ€sta buss gĂ„r, sĂ„ tittar jag pĂ„ klockan, orkar inte grĂ€va upp mobilen ur vĂ€skan för att titta. 😂 Ha en fin dag!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag hade nÄgra mÄnader nÀr jag hade en aktivitetsklocka. DÄ vande jag mig snabbt med att kolla tiden pÄ den. Men sen kunde jag inte ha den nÀr jag trÀnade för vi körde sÄ mkt dÄ med tunga kettlebells som nÀr
      Man lyfter dem över huvudet gÀrna smashar mot klockan och sabbar glaset. Tar jag av mig klockan sÄ glömmer jag var jag lagt den:)
      Ha det gott!

  3. G C Hemdal

    Jag fick en rosa av pojkvĂ€nnen i 57 Ă„rspresent. Den piper varje timme och ett alarm pĂ„ morgonen. Har inte behövt byta batteri hittills och den Ă€r asbra för nĂ„gon med ASD. 😁

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting