Okategoriserade

Shoppa smart:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Idag kommer nog också mitt Matsmart-paket, men där har jag ju som vanligt hemkörning till dörren utan kostnad så det är kanon! När man sitter här med foten i paket är det väldigt behändigt med saker som leveras ända fram till dörren:)

Jag har hittat ett märke hos Matsmart som jag gillar massor, Love Beauty And Planet. Det är vegancertifierat och förpackningarna är gjorda av 100% återvunnet material, och produkten inuti, är kanon👌

Det finns schampo, balsam, duschkräm och ansiktsskrubben och jag har inget annat än beröm för dem:) Riktigt vassa grejor!

Och här kommer något jag tror kommer försvinna snabbt, och en produkt jag inte sett någon annanstans. Fattar ju att de finns NÅGONSTANS men inte i mina butiker:)

Jordnötssmör med smak av Snickers eller m&m!

Jag kan tala om att det är gott på macka, men det jag ska använda det till är julbaket! Jag gör en sjukt god snickerskaka, och med det här jordnötssmöret i stället för det vanliga kommer det bli så gott:) Beställ burken nu så får ni recept av mig sen👌

Just nu har vi en period när hela familjen sällan äter middag ihop, det är skittråkigt såklart. Men det är träningar, konfirmationsläsning, ungdomsledare och jobb som ställer till det. Barnen behöver äta något innan de drar iväg, eller sent på kvällen. Ibland finns det ingen mat färdig, eller så tog den slut, om den var god 😉 och då försöker jag ha genvägar i skåpet. Halv, och helfabrikat är världens bästa nödlösningar:)

Snack Pot gillar inte jag, men ungarna älskar det.

Kycklingbröstfileerna är supergoda, och grönsakssoppan funkar alldeles utmärkt som mellanmål. ViktVäktarnas mat är alltid supergod och den här tomatsoppan är fin, den äter jag gärna:) Nudlar däremot är barnens grej.

Lovelia har basketmatcher nästan varenda helg, och ofta i Stockholm. Hon behöver ha med sig mellanmål för att hålla energin på topp. Jag har hört tjejerna i laget flera gånger prata om när de stannat och hetsätit på exempelvis McD, och att resten av resan hem sen blir ganska jobbig då de mått illa. Tror jag det, att vara svinhungrig och sen kasta i sig massa bastant mat sent på kvällen kan göra otrevliga saker med magen. Bättre att äta mindre och mer ofta:) Här är favoriterna olika bars, och ProPuds alla puddingar är otroligt goda. Hela familjen gillar också shakes 👌

Man får tycka vad man vill om sånt här, men det är ett smart sätt att ha med sig något som inte är godis. Både puddingarna och shaksen går att ha i rumsvärme så de passat perfekt i träningsväskan. Det går såklart att göra en macka, eller ha med kylväska, men alltså… varför krångla till det? Det här är toppen:)

Just nu har Matsmart massor av Hello Kitty-saker, och annat för barnen, Minioner bland annat, så in med er och kika nu:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting