Okategoriserade

Jul hos Homeroom

Reklam för Homeroom

För mig finns det en sak som gör att jag står ut med vinterhalvåret, och det är ljus. Levande ljus, ljusslingor, ljusstakar, mysbelysning och allt som ger ett dämpat vackert sken⭐️ Julbelysning är aldrig så vacker som mot kristallvit gnistrande snö med en mörk himmel bakom, men eftersom snö till jul sällan inträffar hos mig så nöjer jag mig med massor av belysning:)

Hos Homeroom finns det mängder av allt inom heminredning, för alla stilar och plånböcker. Här tänker jag visa några av dem:) Jag har också fått en rabattkod till er:)

Med koden NOV21CAROLA får ni ytterligare 5% rabatt på varor som redan är nedsatta med 20% 🤗

Levande ljus är nog bland det charmigaste som finns, och det har jag ofta. Med tanke på mina djur försöker jag ha lyktor eller på ställen dit de inte når, så det här hängande hjärtat i fönstret är klockrent.

Och det funkar ju lika fint med ett batteridrivet ljus, såklart!

När jag var liten så hade jag alltid en orange adventsstjärna i mitt rum, det är jul för mig❤️ Det blir ett så fint ljus av det, och jag måste ha minst en sån i något fönster hemma:)

En annan stjärna jag absolut måste ha, helst i mitt sovrumsfönster, är en i guldmetall. Titta bara så fint ljusmönster den ger 🤗

Det drar en aning i sovrumsfönstret så stjärnan vajar lite grand, och gör så ljuset blir gnistrande levande ❤️ jag tänker inte täta det:)

Varje år så hittar jag nya ljuskällor, och dras ofta till de lite roligare eller annorlunda former, så en sån här ljuskon har jag funderat lite på, tänker att den skulle bli superfin vid trappan, eller på en kant vid fönstret där en gullranka hänger ner, eller … tja, var som helst.

Nytt för mig, men som funnits länge, är de olika pappersstjärnorna som är vikta. Den här ser ut lite ut som en prästkrage, eller kanske de där andra som jag inte kommer ihåg vad de heter:) Ni vet nog.

Den är helt underbar tycker jag! Jag har ju såklart sett dem förr, men inte brytt mig om dem, men nu upptäckte jag att de är superfina, sent ska vissa vakna;)

Ute måste man ha belysning också, och jag har massor, och det behövs för det är kolsvart här på vintern. Den här lilla snögubben har jag haft i några år, den står vid ytterdörren och välkomnar en, och jag blir alltid på gott humör när jag ser den:)

I poolrummet som nu är uterum, har jag olika stjärnor i fönstren, det är ju sex stora fönsterpartier men jag fokuserar på tre oftast. (Har inte uttag så det räcker mer, det är en enda röra av skarvsladdar och elände ändå 😂) De här lite spretiga stjärnorna tycker jag är så fina, charmiga och med ett vackert sken.

Jag ska lägga ut alla mina fuskskinn, och de äkta med, på vår lastpallssoffa, så vi kan sitta där när vi är många. Det kommer bli supermysigt.

En annan lampa, som kanske inte direkt går som julbelysning men som kan kan dekorera som man vill, efter säsong eller bara tycke och smak, är den här:

Jag kan tänka mig att den blir fin med lärkträdskottar, eller lite granris, eller en tomte, kanske en pytteliten julstjärna. De rackarna verkar ju älska värme och med en glödlampa som inte värmer blir det nog inte för varmt.

Sen finns det ju allt mellan himmel och jord förutom julsaker hos Homeroom. Jag försöker få till en plats här hemma där jag kan ha ett skrivbord, och jag skulle älska den här rosa skrivbordsstolen 😍

Ihop med skrivbordet, och sen en sånär cool byrå med massa lådor man kan gömma saker i:) Den långa saken är en vedförvaring, och jag har förvisso en braskamin, men orkar aldrig elda, dessutom är den inne hos tjejerna så de svettas ihjäl;) Men snygg är den! Kanske kan man ha annat i den? Ihoprullade handdukar kanske?

Jaja, in med er och kika själva! Ni hittar Homeroom HÄR, och glöm inte använda koden NOV21CAROLA för att få ytterligare 5% rabatt på de varor som är nedsatta med 20% 👌

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting