Okategoriserade

Kängor med högt skaft:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Det är ju Black Week nu, och jag kommer lägga ut massa olika inlägg runt det, jag hoppas att ni förstår:) I flera har jag fått loss olika rabatter, och i andra tipsar jag vidare där det är bra priser:)

Cellbes har 30% på mycket🤗

Det finns så mycket fint! Jag rekommenderar som alltid, mina supermjuka byxor🤗 de är så himla sköna!

Corrinda har köpt ett par så både snygga och sköna kängor som hon redan utnämnt till sina favoritskor:)

Om man drar byxbenen över den så ser det ut att vara en kort jodhpurskänga men resårskaftet värmer ändå finfint. Har hon tajts på sig sitter skaftet snyggt tajt runt vaden och vill hon så går det att stoppa ner byxorna i det också. Mångfunktionell:)

Rejäla sulor så man kommer upp från kalla marken och en bra sula så man inte halkar. 👌

Ni hittar Cellbes HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing