Okategoriserade

Dagens deal och bakdags?

Reklam och annonslänk för Matsmart

Julen börjar tassa närmare:) Jag känner hur stressen griper tag över allt jag inte hunnit göra, eller vill göra för den delen;)

Men jag gillar ju julen! Jag gillar också att handla med superrabatterade priser, så Matsmart blir ju det ställe där jag handlar familjens bakingredienser.

Saffran är ju ändå ett måste till jul, och det här har jag använt förr, superbra 🙂 Och ett bra pris!

Vaniljsocker för en femma är lagom

De här kaksmulorna är helt, HELT ljuvliga! Finns olika smaker, bland annat Lions eller Twix, men de här slår allt, Biscoff ❤️

Det är gott som crunch på muffins, kanske om man gör med pepparkakssmak😍 eller som Jamie som helst vill ha dem i sin yoghurt:)

Det här jordnötssmöret med smak av M&M skojar man inte bort!

Snickersvarianten verkar vara slut för tillfället, dessvärre-

Vill man ha helt vanligt jordnötssmör så finns det med, både crunchy och vanligt slätt.

Man kan, när man bakat färdigt, även kolla julklappar hos Matsmart, för det finns en hel del. Kanske ett set med armband kan falla någon i smaken?

Dagens deal är ett helt flak med Celsius, i smaken som jag tyckte var god, jordgubb och marshmallows. Gäller bara idag då:)

Japp, jag släpper er lösa att själva botanisera, upptäcka och spara massa pengar hos Matsmart 🤗

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing