Okategoriserade

Dryck till jul:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag skickade precis in en stor beställning från Matsmart:) Varje gång jag gör det, och tittar på vad jag sparat jämfört med ordinarie pris, så åker mungiporna uppåt🙂

Jag vet att ni är många som, precis som jag, gillar att handla med ibland ända upp till 90% rabatt, och ibland känns det nästan som man får betalt 😉 Haha riktigt så är det ju inte, men vad sägs om detta?

Tre stycken bakchoklad för TRE KRONOR🤗

Jag gillar den där, och köper alltid både mörk, ljus och vit bakchoklad, för det behövs alltid lite variation:) Ska man dekorera exempelvis är det superfint ju med olika färger.

Något annat som det är riktigt bra pris på nu är den här kroppskrämen från mitt älskade Dove. Doften på den här är som mina parfymer, ren och fräsch:) Jag har använt Dove deodorant sen den kom på nittiotalet eller så, kommer aldrig sluta:)

Jag handlar alltid pasta, pastasåser, krossade tomater och så mycket hygien jag kan, för det är tungt och jag får det hemkört till dörren. Så bra. Nu blev det väldigt mycket saft och koncentrat till sodastreamern. Jag har hittills inte smakat en enda Zeroh som inte är god, och den här är förhoppningvis lika god. Clementiner är ju underbart:)

Vi använder den ofta i bubblat vatten, men eftersom det även var finfina priser på sodastreamkoncentrat så passade jag på att köpa både Pepsi, SevenUp och den här Schwip Schwap Zero Syrup. Cola och apelsin är också jäkligt gott ihop. Speciellt när man kan anpassa efter sin egen smak.

Sist jag köpte koncentrat på min vanliga fysiska butik kostade det 99kr för två, Så femton kronor styck är mycket roligare:)

Jag återkommer med smakrecension sen så ni vet:) Det finns också mycket saker hos Matsmart, spel, pussel, kläder, smycken, och jag köpte faktiskt en varsin julkalender till djuren 😂

Jag borde ju såklart gjort det förra gången jag beställde, men då missade jag det helt. Jag tror inte att de misstycker att få den nu:)

Japp, det var vad jag hade att tipsa om nu, glöm inte kolla dagens erbjudande också, det är lite olika .

Matsmart hittar ni här:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting