Okategoriserade

Sista dagen idag!

Innehåller reklam och annonslänk för Parfym.se

Om ni ännu har lite julklappar kvar att köpa, och vill vara säkra på att de kommer fram innan jul, OCH känner att hud- och hårvård är grejen🤗 Så är det sista dagen idag att beställa från Parfym.se

Jag kanske har beställt en hel del därifrån till jul, bara kanske 😇Men jag handlar ju ofta därifrån hela året om när jag behöver makeup, hårvårdsgrejor eller så, och vet att de alltid är bra. Nån gång fattades en vara jag beställt på deras lager, och då mailade de och checkade hur jag ville göra – makulera hela beställningen eller skicka ändå utan den som fattades? När jag mailade tillbaka och frågade om de möjligen skulle kunna ersätta den med en annan likvärdig jag hittade, så fixade de det🤗 Det kallar jag för fin service. De hade kunnat skicka allt utan den som fattades, och antingen låtit mig upptäcka den själv, eller meddelat mig att den inte var med. Men i stället går de lite längre och visar ett trevligt kundbemötande. Sånt gör att jag förblir en trogen kund 👌🏼

Nå, vad hittar man på Parfym.se då? Allt vill jag säga, men det är inte helt sant, men väldigt mycket. I dagens lucka finns en Ariana Grande parfym till halva priset exemplevis 🙂

Gör alla kändisar sina egna parfymer nu för tiden? Rent personligen tycker jag det är lite fånigt för de kan ju oftast inte ett dugg om doftnoter och kemiska sammansättningar, utan de talar väl på sin höjd om vad de tycker om, så gör en mångårig expert resten. Jag tycker ofta de doftar väldigt gott så det är absolut inget fel på det, bara lite fånigt 😂

Om jag gjorde en parfym skulle den dofta exakt som Clean 🤷🏼‍♀️ så det är liksom redan gjort 🙂

Alla varianter luktar supergott, rent och fräscht. Bäst är nog den som luktar som nytumlad tvätt 🙂 eller regn, eller dusch… nä, alla. 😍

Just nu har Parfym.se många Giftboxar som ju är perfekta att ge bort i julklapp, och gillar ni Bare Minerals är det 20% på det.

Bare Minerals har jag använt i massor av år. Jag suger på att lägga foundation, och de här hade puderfoundation, kanske var de bland de första? I alla fall bland de första med mineralsmink. Det är ganska dyra produkter men otroligt dryga. Jag använder deras puderfoundation, blush som är typ rouge som jag använder både som det och även som conturing, och jag har också en del av ögonskuggorna och primers osv. Men viktigaste är Mineral Veil!

Det är ett fixerande och matterande ( jo heter så tydligen😂) puder som man tar sist, efter all makeup. Det lägger sig som en tunn slöja över ansiktet, döljer fina linjer, porer och småärr och liksom slätar ut allt så huden ser mjuk som siden ut.

(Ehh jag borde inte kolla på Starwars: huden ser mjuk som siden ut🙈)

Det finns andra settingpuder som är billigare och bra, men det här är i en klass för sig. Jag återkommer alltid till det:) Det ska egentligen räcka med ett settingpuder sist, men för mig som har fetare hy så flyter ändå makeupen ut, så jag avslutar alltid med Settingspray

Finns många, men min favorit är Nyx Settingspray

Bra billig och gör sitt jobb perfekt. Spraya några dutt i fejset när allt är klart och sminket sitter som berget 👌🏼 Jag har rekommenderat den förr men ni är så många som skrivit och hyllar den, så jag upprepar mig. Bästa grejen i sminkväskan !

Nåväl, idag är sista dagen om ni vill ha sakerna innan jul!! Så in med er på Parfym.se och hitta bra grejor 🙂

Kommentarer

 1. Anette

  Sämsta supporten!
  – – –
  Hej! Ska köpa en parfym till min 14-åriga dotter. Hon har alla Ariana Grande parfymerna. Är det några ni rekommendationer? Såg att Aguilera finns i olika versioner? Tacksam för tips
  Hälsningar Anette

  Hej Anette,

  Vi på kundtjänst saknar utbildning gällande produkterna och vill inte gärna rekommendera kunder. Vi hoppas att du har förståelse för detta. På våran site kan du däremot filtrera dam doft om du önskar efter doftnoter, doftgrupp, prisklass o s v
  Välkommen åter!

  1. familjenannorlunda

   Jag tycker inte det var dålig support, tvärtom ett rakt svar. Du bad ju om en personlig service som är skitsvår att ge svar på allmänt. Du bad om att de skulle välja parfym åt dig, vilket såklart är omöjligt för dem att veta vad din dotter kommer uppskatta. Mest troligt hade du blivit sur om de rekommenderat en, som du köpt och dottern avskytt 😂

   1. Anette

    På många andra sidor får man tips och rekommendationer men sen tar man ju givetvis till sist eget beslut. En bra support rekommenderar inte bara en viss produkt utan kan ge alternativ.

 2. Sanne

  Beställt därifrån förut, då det var fraktfritt, men ej sedan dess. Och, med tanke på deras usla omdömen numer, skulle jag inte våga beställa därifrån ånyo🙀

 3. Birgitta S

  Hej! Upptäckte Parfym .se tack vare dig en toppensida . Likaså Cocopanda hittade jag via din blogg . Nyx är toppen även det ditt tips. Krya på din fot !

 4. Karin

  Phew, blev lite orolig där när jag såg din rubrik ”Sista dagen idag” 🙄☺️😆
  Sicken tur att det handlade om onlineshopping 🤗
  Tack för tipsen 👍🏼

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing