Okategoriserade

Först, det sista:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag kan inte låta bli att skriva ett allra sista inlägg med fokus Cellbes:) Jag såg nämligen att de har så himla mycket fina byxor på rea, endast 149kr styck. Bland annat mina älskade favoriter som jag ju bott i hela hösten:)

Kan vara de skönaste byxor jag någonsin ägt. Och mjukaste:) Det enda negativa med dem är när man sen ska försöka klä på sig ”riktiga” brallor, typ jeans 😂 OMG vad obekvämt:) Förutom att de är sköna så är de riktiga snygga, speciellt de mörkare, där ser det nästan ut som man har flowiga snyggbyxor på sig. Lätt värt att köpa fler nu när priset är en bråkdel av det ursprungliga! Jag har tvättat dem massor också och de är lika fina ändå:)

De här har jag också:

Byxor med mudd gillar jag egentligen bättre än med vida ben, men det är mer en kvarleva från när jag var liten på 70-talet;) De här är lite tajtare och en aning små i storlekarna, sitter åt i midjan men det går ju att lösa med lite fix. Jag har de antingen som överdrag när jag tränar eller bara som hemmabyxa:)

Även de här kamouflagebyxorna finns i min garderob sen länge

Fast en äldre variant. Jag älskar dem:) Det finns ju andra med, snyggbyxor, halvkorta, i skinn, glitter osv:) in med er själva och kolla på Cellbes! Så ska jag skriva ett inlägg under tiden:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting