Okategoriserade

Rea, nyheter och tips:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Nu är det sista veckan med superrea hos Cellbes! Det finns med andra ord stora möjligheter till fina fynd.

Speciellt om man har de storlekar som inte alla andra har:) Det är lite utplockat på en del varor, såklart, men det finns guldkorn kvar!

Jag beställde en del från rean, Patricia hade hittat lite saker hon ville ha så hon fick åka med på min order. Och så hittade jag den här:)

Ett stycke kamo-mönstrad tröja Jag är svag för kamo, och den här hoppas jag kommer vara precis så härlig som jag tror:) Jag är lite allergisk mot polokragar, inte för att jag tycker det är fult, tvärtom så är det väldigt snyggt! Men jag klarar inte av när det sitter åt runt halsen. Vissa polokragar är alldeles för tajta, men den här ser ut att sitta lösare och då är det superskönt. Värmer fint om nacken, vilket är bra när man har ont i den:)

Jag har också beställt från herrsortimentet:) Jag gör det ibland, när jag hittar något jag tror att Robban kan gilla, mest t-shirts. Men nu har son nummer två, alltså Jordan, vuxit nåt så förbannat på både längden och bredden att alla kläder är för små. Igen, för jag köpte massa nytt i höstas, men han växer i raketfart nu. Det gjorde Robban också när han var i samma ålder, början av tonåren, då drog han ifrån Corrinda, efter att alltid, sen de föddes, varit något kortare och något lättare:) Idag är han nånstans runt 185cm, och vad han väger har jag inte en aning om, lång och smal är han:)

I alla fall, Jordan ska få de här joggerjeansen

De kanske är lite långa, men det var ju fint med uppvik, och så kanske de räcker till sommaren i alla fall:) Jordan gillar inte hårda jeans med linningar som sitter åt, så den här modellen gillar han. Men han har vuxit ur de största barnstorlekarna, även om han inte är 170 centimeter lång, och väl borde kunna ha just strl. 170, så funkar de inte. Antingen för snäva eller för korta, eller för långa. Storlekarna idag är ju inte riktigt vad de varit… Jag har mer och mer övergått till att köpa de mindre herrstorlekarna till honom, för de sitter bättre. Så nu blir det spännande att se om de passar:)

Jag måste också återigen slå ett slag för min flufftröja:)

Eller fleecetröja som det väl heter på riktigt:) Jag älskar den! I går kväll trodde jag att jag var på väg att bli sjuk, jag frös sådär inifrån. Satt i soffan och tyckte synd om mig själv en stund, och sen insåg jag att det kanske berodde på att jag duschat och satt med blött hår vid fönstret som det drar lite ifrån, samtidigt som jag drack nåt kallt…😇 Sagt och gjort, så gick jag och hämtade flufftröjan och ett par sockor och en kopp te. Tog tio minuter så frös jag inte längre:D Då är det kanon att det är dragkedja så man kan öppna lite.

Annars är mitt tips att kika lite extra på basplaggen där det nu är 20% rea. Där finns massor av kläder som jag inte direkt skulle kategorisera som just basplagg, men vem är jag att ha åsikter om det:) Mina supermjuka byxor och tröjor finns där bland annat, och de rekommenderar jag starkt, underbara kläder!

Hörni, nu ska jag fixa lite, men återkommer snart:)

Ha en fin fortsatt dag:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting