Okategoriserade

Smycken och potatismos:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Matsmart är en såndär butik som man måste hålla lite koll på. Vissa dagar har de inte så mycket som passar just en själv, men redan dagen efter kan det rassla in massor av grejor:) Jag brukar nästan alltid ha en flik öppen på datorn/paddan med Matsmart och så kollar jag in mellan varven. Eftersom de har Dagens Deal, som brukar vara himla bra så håller jag lite koll:) Idag till exempel är dagens deal något för oss som älskar choklad och lakrits. Ihop.

Turkisk peppar-choklad. Jag var SÅ emot den kombon, tyckte folk på riktigt hade tappat greppet om sina smaklökar för hur kan man äta det ihop??? Jag vägrade testa. Tills jag fick en liten burk med lakritschoklad nånstans ifrån. Jag rynkade på näsan och lät den ligga i skåpet, det var en fancy fin burk så jag tänkte att jag kan ge bort den:) Men så drabbades jag av ett vansinnigt godissug en kväll. Ni vet, kanske😅, när man dammsuger skåpen efter något, vad som helst. Hittade inte ett dugg, förutom den där burken. Nöden har ingen lag och jag tänkte att det var väl på sätt och vis bra, jag skulle ta en och tycka det var så äckligt att godissuget försvann. Bara det att det var precis tvärtom. Herregud så gott det var! Och sen var vi på en flygdag med försvaret, och i ett hörn bjöd Karl-Fazer på choklad, den ovan. Jag hade inte smakat den, men testade ändå, för den där andra lakritschpkladen var fortfarande i minnet. Och tja. .. det här är en av mina favoriter nu:)

Matsmart har just nu massor av matvaror så klart, men det hade även kommit in massor av smycken. Från Pilgrim som ju brukar kosta en slant.

Smycken brukar gå åt snabbt som smör i solsken, så in och kolla. Det fanns verkligen MASSOR. Mest berlocker, men även halsband och armband. Det är alla hjärtans dag snart, så det är läge att köpa sig själv något fint, och den man tycker om kanske:)

När jag handlar hos Matsmart, ett par gånger i månaden, så går jag igenom alla kategorier. Jag kollar alltid först efter vissa saker, som kaffe, tvättmedel, diskmedel, müsli och bindor/tamponger. Sen resten:) Nu hittade jag pulverpotatismos! Jag ÄLSKAR pulvermos😁 och jag kan inte vara ensam? Jag vet att man ”ska” gilla hemlagat mer, men det gör inte jag. Nog för att det moset som Robban gör när han får feeling är väldigt gott, men inget slår ett riktigt gott, lite salt pulvermos 🙂

Jag ser fram emot leveransen extremt mycket nu:D Det här ska blandas med mjölk istf vatten, så det kan vara precis hur gott som helst. Barnen är inte riktigt lika förtjusta i mos som vad jag är, men det kommer gå åt:)

Som vanligt sen så lägger jag ner pasta, passerade tomater, hygiengrejor och det som är mina basvaror. Just nu har de ett högt tryck, och det går inte riktigt lika snabbt som vanligt att få sin leverans, men vad gör det:) Det kommer inom några dagar och det är alldeles perfekt. Levererat hem till dörren, så jag slipper bära och släpa mer än in i köket. Dessutom, och det här är skitmärkligt – barnen, som avskyr att packa upp varor när jag handlat och kommer hem med ett gäng kassar, de älskar att packa upp Matsmart 😂 Fast det är helt vanliga varor så är det ofantligt roligt att gräva runt i en kartong. Men i och för sig, det ligger nästan alltid något ovanligt, eller helt nytt och gömmer sig:)

En sak jag hittade den här gången och som aldrig kommer in i mitt hus, för jag avskyr brysselkål, men kanske för er som tycker det är supergott – brysselkålsketchup 😁

I beskrivningen stod det: ”Bre den på levainmackan med köttbullar, skinka eller ost. Använd även som dipp.” Jag är tveksam, vad tror ni?

Ni vet var ni hittar det om ni blir sugna! Men annars kan ni hitta massa annat som kanske är mer i er smak, hos Matsmart

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting