Okategoriserade

Mos, smycken och ryggsäck:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag har fått hem min senaste beställning från Matsmart nu, och i den så fanns ju POTATISMOS hur mycket som helst:) Jag älskar pulvermos:)

Barnen är tveksamma till nya saker, så de tror inte alls på det, men i kväll blir det fiskpinnar och mos, bara halvfabrikat, eller heter det kanske helfabrikat? Strunt samma, för en gångs skull ser jag fram emot middagen. Nä.. det är fel, jag ser ofta fram emot middag, men sällan när det är halvfabrikat. Jag äter inte köttbullar, hamburgare edyl som jag inte gjort själv🙈 Däremot vet jag inte riktigt hur jag ska få in det här i mina WW ViktVäktar Points…men det är en annan fråga:) Jag har veckobonus att ta av:)

En annan sak jag beställde är Celsius.

Jag är ju trött som en björn som blivit väckt för femtionde gången samma vinter, och kaffet smakar inte som det ska. Men koffein är ju trevligt att få, och jag älskar den här konstiga smaken, Strawberry Marshmallows:) Jag blir inte pigg av kaffe, men faktiskt så tycker jag att den här gör mig en aning mer skärpt. Ett tag:)

Sist så upptäckte jag att det fanns massor av smycken från Pilgrim

Så då köpte jag lite, jag tycker deras smycken är superfina. Den långa silvriga kedjan ska jag ha den här på ⬇️

När jag åker till Hawaii och surfar:) Det betyder Hang Loose, och är precis det man ska göra – ta det lite chill och njut av livet. Nån gång ska vi väl komma dit… kanske i år, kanske nästa:)

Men en del andra berlocker blev det också, de kostade 29kronor, och då kan man med fördel passa på.

Jag gillar speciellt de som har en hake, så man kan haka fast den i valfritt armband/halsband.

Matsmart får regelbundet in lite otippade saker, som Pilgrim, eller Mumin, Lollo&Bernie, Pierre Robert eller annat kul. Priserna är ju supertrevliga och alla mina barn har exempelvis ett helt gäng underkläder från Pierre Robert sen de sålde sådana. Jag köpte en sån här ihopvikbar ryggsäck till Corrinda som hon har god nytta av nu i Costa Rica

Den tar ingen plats alls, men rymmer mycket. Ryggsäck är grejen när man ska uppleva saker, som att klättra runt i en nationalpark eller så:)

Inne i San José så vände de på dem och satte dem på magen, för där var det fullt av folk som ville sno saker, och de behövde ha uppsikt över dem. Funkar lika fint det.

Matsmart har liksom lite av allt möjligt, och är väl värd ett par besök i månaden för att inte missa de bästa godbitarna:)

Ni hittar Matsmart HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting