Okategoriserade

Veckans varor:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Matsmart och jag har ju ett långt förflutet tillsammans:) Jag har handlat där sen de började, något jag är både stolt över, och som min plånbok tackar mig för:) Att göra en insats för att minska matsvinnet, eller svinnet över lag, det är bra i sig, men att dessutom spara en rejäl slant på det, är en bonus:)

Just nu håller de på och flyttar, till ett ännu större lager, klimatsmart med robotar som ska hjälpa personalen, och det innebär, förutom en miljövinst, också att de flyttrear:)

Jag läste deras historia, har gjort det förr, men den förlängs ju med tiden, gör det ni med! HÄR kan ni läsa hur det började och hur det går:)

Jag älskar Matsmart!

Idag är Dagens deal en löjligt god Ballerina fyllning , sex stycken för 1kr🙏🏻

Jag köpte två flaskor för ett tag sen, och barnen älskar det. De kör den på glass, eller på digestivekex, eller så rör de ut den i mjölk och får en chokladdryck. Går utmärkt på rostad macka och pannkaka också:) Om sex flaskor är för mycket, ge bort några!!

Jag beställde massor av mjölk den här gången:

För inte så många år sen så gick det inte åt så mycket mjölk här hemma. När folk frågar stora familjer saker så är en av de vanligast frågor man får : Hur mycket mjölk går det åt hemma hos er???

Och jag har alltid ryckt på axlarna och inte tyckt det varit mer än hos nån annan. Men nu….? Det går åt så mycket mjölk!! De dricker det, både rent, som oboy och i kaffet, de gör smoothies, pannkakor och allt möjligt. Jag skulle behöva en pipeline direkt från en bondgård 🙂

Som alltid försöker jag hitta tvättmedel, diskmedel och hygienartiklar, även det är det strykande åtgång på:)

Det varierar ju i utbud, men jag brukar hitta det jag behöver:)

Idag har de också 15% extra rabatt på snacks och godis

Något som man inte ska äta varje dag såklart, men när lördagen kommer så är det trevligt att veta att man sparat en del pengar på att handla smart:)

Det är alltid smart att handla på Matsmart, men extra mycket nu när de tömmer sitt lager för att flytta. Så passa på! In och fynda!

Matsmart hittar ni här ⬅️🤗

Kommentarer

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Haha ok då fattar jag 😂😂 Jamen jag har inte vetat att det fanns förrän jag var i Frankrike. Där stod all mjölk i rumstemperatur. Det är ju väldigt smart 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting