Okategoriserade

Rosa Skjorta:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Samtidigt som jag beställde den fina gröna jackan och jeansen, så beställde jag även den här skjortan:

Två dagar efter att bilden togs är det slask och elände igen. Man blir ju trött, vad är vitsen med allt snöande, och skottande! Om det ändå inte ska ligga kvar, då kan det ju komma som vanligt vatten i stället.

I alla fall, skjortan är superhärlig. Finns i både blått och beige om man inte vill ha rosa, men det vill jag:) Jag älskar ju rosa och tänker frossa i det när möjligheten finns:)

Den är ungefär hälften bomull, hälften polyester och det ger den ett lite tungt fall, som är snyggt. Den är lite tjockare, så jag tänker att den kommer funka som en kofta i sommar, det är ju skönt att enkelt kunna vika upp ärmarna. Inte för att det är speciellt svårt;) men ni fattar nog:) Just nu är skjortan nedsatt en del, så gillar man den är det dags att passa på. Det står att den är lite oversized, men nja, jag tycker nog den är rätt normal. Jämför man med tajta slimmade skjortor så är den oversized men jag tycker de ska sitta lite lösare, annars kallar jag det för blus:) Skjorta = vidare, rymligare, ganska raka i modellen. Blus= figursydda, lite snävare. Enligt mina standar då:)

Cellbes har massa fina nyheter och det finns mycket som lockar, och även en väldig massa på outleten så glöm inte kolla där:)

Cellbes hittar ni här🤗

Kommentarer

 1. S

  Ååh den skjortan hade ju passat perfekt nu i Kiev. Bland de oskyldiga vettskrämda människorna. Tur de fick en rabattkod åtminstone att glädjas åt :)))

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Fast de fick ingen rabattkod 😅 Jag fattar hur du menar, men, och det är viktigt – våra liv kan inte sättas på paus. Vi är skyldiga oss själva att leva vårt bästa liv, och det hjälper ingen att vi lägger oss ner och dör. Det som händer är fruktansvärt!!! Men jag kan inte göra något åt det, jag kan däremot försöka ta hand om min egen familj så bra jag bara kan. Ska man resonera som du gör nu, så skulle ens eget liv stå konstant på paus, för det är krig och elände på många ställen i världen, och har så varit typ för alltid. Men det kanske är skillnad när det inte är så nära ..? Eller ? Jag tycker nog inte det. Sluta vara nån slags bödel här.

   1. Profilbild
    familjenannorlunda

    Precis 🙏🏻 Det är fruktansvärt men krig är det hela tiden. Obehagliga vidriga saker händer hela tiden, man måste leva vidare.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting