Okategoriserade

Nu börjar det ljusna!

Reklam för Ellos

Nu är vi snart förbi de två sista vintermånaderna, för visst räknas väl mars till vårmånaderna? Eller? Jag vill gärna tänka så:)

Men oavsett så ljusnar det! Det är stor skillnad på ljuset ute, och det märks skillnad vecka för vecka, och det är så härligt. Jag gillar att se ljuset i tunneln 🙂 Så här års vill jag ha färg! Massor av det:)

Ellos har som vanligt mycket nyheter och efter ganska sobra och dämpade vinterfärger är det nu fullt ös på alla kulörer, det gör mig glad! Kolla bara🤗

Den gröna v-ringade blusen med de härliga ärmarna 😍känns som en perfekt övergång mellan mörker och ljus, lite dovare än den ljusare grönmönstrade under, som jag är helt såld på! Den har smock över axeln och ner över armen, och sen vida luftiga ärmar, så himla fin ❤️

En stickad tröja i härlig blå färg, så snyggt med skjorta under som här, eller bara den. Finns många andra färger att välja bland. Den knalligt orangea blusen sen då🤗 Jag älskar den!! Sen har vi en grön festklänning som jag föll pladask för😍 Lätt plisserad med den lilla ståkragen, den är så smickrande på alla sätt och vis:)

Ellos kläder kommer i storlekar som passar alla, och det finns något för allas tycke och smak.

Jag tycker stickade klänningar är så snyggt, och här är två varianter av det. En vinter och en sommar 🙂

Den beiga klänningen med långa ärmar ser ut som något man mer än gärna skulle vilja gosa in sig i, medan den bruna klänningen signalerar sommarkväll. Båda supersnygga med en kavaj eller annan jacka över, med grova kängor eller nätta skor, bara att välja:) Det är suveränt när ett plagg går att variera, och vilket annat plagg gör det bättre än skjortan? En helt vanlig skjorta kan varieras på så många sätt.

Det är samma skjorta i olika färger, och sen väljer man enkelt utseende och stil genom att ha den utanpå, instoppad, öppen, stängd, knuten, omlott, uppkavlade ärmar eller knäppta manschetter.

Man kan vika in kragen, vika upp den eller ha den som den ”ska”, ha en t-shirt under, eller ett linne, eller om man är tuff nog kan man ju bara köra med bh eller nån body. There is no end to the possibilitys 🤗

Jag väljer den rosa skjortan alla dagar i veckan 🙂

Klassisk modell, härliga färger 😃

Givetvis har jag också en rabattkod till er!

Hittar ni något som ni villhöver så använde koden: 455421

Den ger er 33% rabatt på den dyraste varan(ord.pris, alla varumärken) och även 5% extra rabatt på alla redan nedsatta varor.

In med er och kolla runt, ni hittar Ellos här 🌺

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing