Okategoriserade

PeCa’s flyttservice rycker ut:)

Äntligen har jag landat i soffan, och nu tänker jag inte resa på mig för annat än att hämta mer kaffe:)

I går var jag på fest med Friskisgänget, och det är en garanterad härlig kväll:) Jag tycker så mycket om de här människorna att det inte är klokt, vi har så trevligt ihop och det är på ett väldigt chosefritt sätt. Vårat gemensamma är Friskis, det är där vi träffats och börjat hänga på samma pass. En stor anledning till det är att vi alla gillar David och hans pass och helst går på dem. Så David är vår samlingspunkt:) Vi har alla olika yrken och är i alla möjliga åldrar, så det är häftigt att vi trivs så bra ihop.

Värdparet hade som vanligt fixat så fint, och igår var det hembakad pizza på menyn, och sen allt möjligt drickbart. Ett tag hade vi allihopa ett helt gäng glas framför oss:)

Vin, rom, gin&tonic, kaffe och vatten:)

Vinet har jag inte druckit förr, jag är inte så hemma på vin överlag, och just rödvin är det inte så ofta jag dricker, just för att jag inte har så bra koll. Jag tycker om det, men det är enklare att ta en Staropramen:)

Jag gillade det:) Vi väljer oftast efter flaskans utseende, så Easy to please är vi:) Den här fick värdparet:

Inklusive en perfekt uppsättning av mina fingeravtryck 😉

När vi skulle handla vinet så tog det en evig tid och till sist kom en tjej som jobbade på bolaget och frågade om vi behövde hjälp, så då fick vi det. Hon rekommenderade en annan flaska som vi sen inte drack:) Haha, men den finns till nästa gång.

Kvällen blev ganska lång, vi lämnade strax efter ett, och sen var det hem och sova. Jag som inte varit sådär social sådär länge sen långt innan jul, och covid, var rejält trött i huvudet, på ett trevligt sätt såklart. Men jag hade inte orkat stänga några nattklubbar direkt;)

Sen var det samling hos mamma, eller syrran hämtade mig, klockan 12. En av mammas grannar behövde hjälp. Av olika anledningar har mannen behövt flytta till ett boende, och frun ska komma efter är tanken, men nu ligger hon på sjukhus. De behövde hjälp med att flytta över lite saker till boendet, och sonen hade skaffat släp och mamma skaffade bärhjälp, dvs vi:) Vi skojar ju alltid om våran fiktiva firma som vi kallar för PeCa’s xxxx Fyll i valfritt yrke:)

Hittills har vi PeCa’s arboristfirma, PeCa’s Snickeri/Måleri/ tapetserare/trädgård/ städ och så givetvis PeCa’s flyttservice 🙂 Det är väl den som oftast anlitas;) Idag var det tacksamt nog inte så mycket som skulle flyttas, men tillräckligt för att vara besvärligt för en person, så sonen behövde hjälp. Vi bar ner och packade på släpet och fick en avhyvling av en gubbe för att vi hade dörren öppen…blommorna frös ju ihjäl, de hade redan fått köpa nya en gång minsann…

Snark. Jag fick verkligen bita ihop för jag blev så förbannad. Herregud vi håller på att flytta här! Ge mig gärna ett alternativ på hur man gör det utan att ställa upp dörren en stund. Köp inte köldkänsliga blommor och ställ vid entréerna då! Folk behöver liksom flytta även på den kalla årstiden. Morr. Men, eftersom jag är väluppfostrad, lite feg och dessutom ska ju mamma bo kvar där;) så nöjde jag mig med att muttra att det var svårt att flytta utan att öppna dörren. Men alltså…gubbar och tanter alltså, finns verkligen inget tjurigare än det. Jag åkte hem till barnen och gav de förhållningsorder att OM jag blir en gnällkärring, så måste de sätta stopp för det, på vilket sätt det än må vara.

Och! Alla gubbar och tanter är inte gnällrövar men de som är det … jisses:( Och det finns ett helt gäng av det på samma ställe där🙈 Mamma är såklart inte med i den ligan:D

Vi körde iväg till andra sidan stan, och packade in saker hos mannen, och ställde i ordning lite. Det kommer bli bra:)

Det tog inte så lång tid och sen åkte vi hem och lämnade mamma. Därefter blev det Ikea, för jag har gett upp hoppet om min monstera, och köpte nya nu:) Tre små rackare som jag placerade ut på tre olika ställen för att se var fasen den kan tänka sig att stå utan att storkna direkt.

Jag tycker det är en så fin blomma, men de verkar inte trivas här, kanske måste man vattna dem? 😉

Ikea tar ju alltid tid, och sen handla mat för att åka hem och packa upp och laga middag.

En lång dag:)

Jag är fast framför mello igen;) detta eländes elände, men vad gör man inte för kidsen;) Jordan kom precis hem från en vecka i fjällen med kompis, och de hade haft det finfint. Veckan har gått så oerhört snabbt, jag tycker det är igår jag vinkade av honom!

Jag ska prata lite med honom, få höra lite om slalom och snö!

Ha en fin lördagkväll nu:)

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ursäkta mig? Vad fan menar du med det här? Oavsett hur jag blir så kommer det ändå finnas en som är värre – nämligen du. Mycket värre. Skata 🤷🏼‍♀️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing