Okategoriserade

Me&i -välkomna:)

Hörni, jag ska ha en me&i visning i morgon lördag, vilket innebär att även ni ska få möjligheten att shoppa:)

Ni deltar genom att gå in HÄR och ange min kod: 3nz8m4 och sen kan ni botanisera runt bland alla fina, och supersköna, kläder:) Just nu till ganska fin rea också 🙂 (Öppnar 8.00, lördag 12/3 och brukar vara öppen typ till måndag)

Jag kan inte för mitt liv kalla de här kläderna för billiga, men de har annat som väger upp för det:) Passformen, materialet, hållbart och ÖKOTex exempelvis.

Jag hade ingen visning i höstas av massa anledningar, mest för att tiden inte fanns, och så var det en pandemi i vägen, (och ett gips)men nu är jag på banan igen:) Jag är lite sugen på den där kjolen faktiskt. Byxor som är ”för korta” har jag svårt för på mig själv, men tycker oftast det är fint på andra.

Helst skulle ni komma hit och prova kläderna allihopa, för de gör sig definitivt inte rättvist på hemsidan. Jag satt och kollade nu och var väl inte superlockad, men då vet jag att jag kommer falla pladask för flera plagg, så är det varenda gång. Sist jag tyckte att inget var fint kostade det massor av pengar:D För när man väl kliver i dem, och ser och känner hur de sitter så är man såld:)

Jag lovar. Nästan:)

Mina barn är uppväxta i Me&i kläder, och Jack har massor att ärva, för det är superkvalitet. Nu är mina killar som små monster och lyckas på något vis bita, riva eller klippa sönder sina tröjor och byxor och även jackor och kalsonger, så nu får de inte ett dugg🙈men som små hade de väldigt mycket. Det som tjejerna hade, är i otroligt fint skick, så jag hoppas att det kan komma en dotterdotter snart:) En som gillar klänningar:)

Men, när jag inte handlar till barnen så är det mer till mig, och det kommer nog hamna lite av varje i min beställning i morgon …Sjukt begär efter den vira kortärmade till exempel.

Jag har en egen garderob för mina Me&i kläder 😂 jo det är sant:) Där hänger de fint på galgar medan jag knölar ner annat i byrån. Jag har fyra garderober, så uppdelningen är mer så jag ska veta var de är;)

Min bästa sommarjacka ser jag är nedsatt nu, oj så jag trivs i den, det är som en svart jeansjacka fast i tunnare och stretchigt tyg.

Love it love it love it!

Sen glömmer ni inte att gå in och kolla på outleten, där jag ofta fyndar sånt jag suktat efter tidigare men inte köpt:)

Ja, välkomna på visning då:) För er som jag känner men inte hunnit prata med och vill komma IRL, så är ni välkomna vid 14.00:)

Kommentarer

  1. G C Hemdal

    Läser det nu söndag 🕒 10:30. Du får nog sondöttrar också men det viktigaste är ju att de LEVER. Äldsta dottern köpte en Bianca 🧥 på Kapp Ahl men vi har inte fått den att gå igenom hos ÖFN ännu så ho får lägga ute pengarna så länge. Kram och kämpa mot de ”små” Putin personerna i 🇸🇪 också.

    1. G C Hemdal

      Dvs Mats Michael SJÖBLOM Linda Nilsson Alessandro Nysäter Miriam Varnavas etc, så att ingen missuppfattar ngt.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting