Okategoriserade

Mellofinalen:)

Jag är ju inte mycket för mello…ändå så sitter jag här och glor:) Men nu när jag sitter här, och hör låt efter låt som spelas så blir jag mest trött. Det här är tid jag inte får tillbaka liksom 🙈

Jag håller på Anders Bagge, det är typ den enda som jag står ut med. Den och Robin Bengtsson, men där kan det vara för att han är snygg, jag är inte helt säker:D

Idag har jag haft me&i visningen och såklart var det en hel del som lockade när det väl hade klämts, känts och provats. Jag hejdade mig innan jag ville, för nån måtta får det vara, och slutresultatet blev den vita tröjan:

Byxorna till, och den här mörkt bruna toppen:

Jag har en svart, ärmlös i samma modell som jag har haft sjukt kul i, så förhoppningen är att denna är lika bra;)

Sen låg kjolen länge, länge i varukorgen, innan jag plockade bort den.

Jag kanske ångrar mig, ganska troligt till och med, men vafan:) Jenny sa att min kod, för att komma in och handla på partyt är öppen till och med 24 söndag natt. Vill ni handla något så klicka in HÄR och ange 3nz8m2

Jag fick ju börja dagen med att städa, inte det minsta kul, men nu är det rätt ok igen. Jag har inte tagit bort julkuddar+filtar än, så en del av det åkte ut för att vädras och ligger kvar. Ska tvätta och byta överdrag samt lägga undan de vintriga filtarna, alltså de fluffiga och gosiga. Filtar och kuddar måste man ha i soffan, det är inte det minsta mysigt annars:)

Jag köpte ju en robotdammsugare i slutet av januari, och sen dess har jag inte dammsugit 😁 Jo i hallen och sovrummet, men inte kök och vardagsrum där roboten åker runt varje vardag och håller undan. Jag ÄLSKAR den! Han tar sig in under bordet om inte stolarna står som de ska, vilket de aldrig gör;) en fördel med slarvig familj. Men idag har jag dammsugit övervåningen, rätt trevligt göra när man inte gör det så ofta:)

Fika blev semlor, jag hade tänkt köpa de där minisemmelbullarna som jag sett sen jul, men nu var de minsann borta…. Kanske för att det var fettisdag förra (?) veckan? Nu är semleperioden över, nu siktar vi på…vad? Påskägg? Eller moijto kanske, det är ju snart sommar:) I alla fall så fick det bli vanliga bullar, och så vispade jag grädde och mosade mandelmassa med lite av den, och ställde fram florsocker och nutella, så fick de montera själva. Det är alltid olika preferenser 🙂 Och så några rör kakor och finkaffe så var det klart:) Novalie fixade så fint i köket och inne i badrummet medan jag plockade undan i vardagsrummet.

Vi fikade och shoppade kläder och sen droppade folk hemåt och ja, det var liksom den lördagen det. Jag fick en inte helt kul migränkänning men hann på den snabbt med piller så den kvästes, men lite luddigt är det.

I morgon är det söndag och då ska jag … Vet inte🤷‍♀️ Helt tomt:) Jag ska ta ett beslut på min första, eller andra essä, beror på hur man räknar. Första i den kursdelen. Den första skulle handla om hur vi ville använda essän själva i vårt skrivande, och då skrev jag om min brandmans-plan:) Kommer ni ihåg? Jag skulle vilja intervjua brandmän jorden runt, och kom på att kanske essäformen vore guld. Min lärare gav tummen upp på det, så – den kommer bli av. Kanske inom överskådligt framtid också:) Han trodde på det och genast får jag lite råg i ryggen. Märkligt det där, att jag alltid söker en bekräftelse på att jag är på rätt väg 😜 Nån av kursarna var inte så impad av min idé och jag kände ett tag att jag kanske bara hade någon slags barnslig fascination som ingen annan delade, men nu är jag på banan igen:)

En essä kan handla om typ allt, vilket gör det så svårt att välja! Jag hade en skitbra tanke häromdagen, eller natten faktiskt, när jag slagit ihop korpgluggarna för att sova. Det är då alla tankar släpps lösa på nåt vis, och jag ligger alltid och funderar och löser världsproblem i stället för att bara sova. Givetvis har jag glömt bort det på morgonen, allt annat vore ju knepigt.

Men det är morgondagen, och kanske att jag ska dra och träna också, jag tror det. Med lite tur kan man få med sig Patricia, Corrinda och syrran:)

Nu ska jag fortsätta se på melloeländet och sen blir det film. Ni får ha en fin lördagkväll, och så hörs vi snart!

Kommentarer

  1. Åsa

    Passade på att köpa en byxa och topp! Gjorde en hysterektomi i julas och har bara ett par byxor som funkar på jobbet, blev bra med lite rea också, köpte massor med kläder förr, smidigt och jättebra kvalitet så tjejerna ärvde glatt favoriterna.

    Fortsatt trevlig söndag önskar jag dig ☺️

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Deras byxor är ju grymt sköna, samtidigt som de ser dressade ut 🙂
      Hoppas du mår bra efter operationen !

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting