Okategoriserade

New in hos Ellos:)

Reklam för Ellos

Häromdagen när jag var ute på promenad med Doris så kände jag för första gången i år att det nog faktiskt finns hopp om våren🤗

Det var en såndär solig dag när solen värmer och vindarna höll sig på avstånd, ljuvligt. Snart kan man hoppa ur de skabbiga vinterjackorna som fått mer regn än snö på sig, och in i något lättare. Som den här härliga tröjan från Ellos till exempel

Perfekt nu med under jackan eller inne när det är lite ruggigt, men lika perfekt de lite svalare sommarnätterna som kommer.

Ellos har som alltid mycket nyheter, i alla färger, former och storlekar:) De här två tröjorna gillar jag. Den mörkblå tröjan med knäppning och fin krage, och den vitrandiga tröjan med v-ring och krage.

Supersnygga båda två! Lite mer färg på tillvaron får man om man väljer den gula tröjan, som är klassiskt enkel i modellen.

Eller så föredrar man den mer romantiska hålstickade vita tröjan med volangvingar, både fram och bak.

Visst är den väl fin? Jag tänker svarta jeans, sneakers och skinnjacka och sen är man både cool och snygg 🙂 Jag är ju inte så romantisk;)

Snart är ju den varmare tiden här, och de här två blev jag extra förtjust i:) Den ljusblåa blusen för att den är så enkel men ändå väldigt, kan man säga uttrycksfull kanske? Ärmarna med små lagda veck i ett annat material än livet, och så den fina kanten på ärmen. Supersnygg! Så här till jeansshorts signalerar den slapp SOMMAR, men sätt en snäv kjol till så blir det kontorsfint☺️

Det mörkblåa linnet finns i många olika färger och det är exakt vad jag trivs som bäst i, till både vardag och fest. Enkelt, luftigt, snygg ringning med detaljen i fram och lite längre modell.

Sommar = klänning. Och ja, det kommer en vår först men de här kan man ha då med🤗 Grön klänning lika fin till fest som hemma:)

Rosa klänning med smock i både liv och ärm.

Ja men det finns så mycket att botanisera bland hos Ellos🤗 Man blir glad bara av att se dem, och känna hur värmen nalkas.

När ni hittat något ni vill ha, så använd min kod för att få 33% rabatt på den dyraste varan på ord. pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser.

Koden är 455422 👌🏼

Ellos finns här

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting