Okategoriserade

One-for-one:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Det är inte längre bara en känsla, utan allt har blivit dyrare, dels har det ju med transporter att göra. Pandemin har inte ännu helt släppt taget om världen, och sen finns det ju annat med.

Men desto större anledning att spara in några sköna slantar här och var tänker jag:) Jag har ju handlat från Matsmart sen de startade, och kommer inte sluta. Jag har också fått in mina barn på samma våglängd, att inte kasta mat utan att först smaka och lukta. Man ska inte titta sig blind på bäst före datum, utan avgöra själv. Min mormor gillade tex att använda lite halvsur mjölk när hon stekte pannkakor, och aldrig blev de ju så goda som då:)

Jag har ju köpt ett helt gäng mjölk med lång hållbarhet därifrån men de är nog slut nu:) Men något jag alltid köper är så mycket hushåll och sanitetsgrejer jag kan.

Covidtest för att … bra att ha:) Man vill ju ändå veta om man har det eller inte, så nu har jag laddat upp med ett par stycken.

Och det här, NORR med smak av rabarber. Det fina med de här, förutom att de är väldigt goda, vet ni vad det är?

Jo, för varje såld dryck donerar NORR en enhet vätskeersättning genom UNICEF och Colalife till de platser i världen där det behövs som mest👌 One-for-one❤️

Det är enbart naturliga aromer i, och de innehåller salter och mineraler som gör dem perfekta som återhämtningsdryck. Jag har en ny favorit! Finns flera smaker:)Man får tolv flaskor för 79kr👌 Jag har inte sett dem någon annanstans, utanför Matsmart så vet ni var de finns, helst i Uppsala då;) så hojta gärna, de kommer ju inte finnas för evigt på Matsmart. Here today -gone tomorrow:)

Jag älskar rabarber och smaken på de här är förvånansvärt god och äkta. Ofta smakar det ju av annat också men det här är som en hemkokt rabarberdryck. Många smakpoäng!

Matsmart 🤗

Kommentarer

  1. Katarina

    Jag har handlat från dom 2 gånger nu och BÅDA gångerna är det jättedåligt packat,dom tyngre produkterna har mosat en massa och farit runt i lådorna,produkter har gått sönder.
    Sååå jäkla tråkigt.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det där är så märkligt, för varenda gång jag handlar så är det så välpackat att jag suckar över allt emballage som blir 😂 alltid tunga saker underst och sen lättare. Och dessutom i tetris- ordnlng, allt passas in för att få rum:)
      Jag tror det kan bero delvis på vem som hanterar lådan efter att den är packad, jag väljer alltid Budbee och de är hyfsat försiktiga. En enda gång har en sak gått sönder, det var en hink med jordnötssmör som spruckit lite i locket, men det är allt.
      Vad tråkigt att det blivit så för dig!! Men du, man kan klaga på det!! Gör det:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting