Okategoriserade

Hår, hud och doft:)

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Jag brukar samla ihop mina barns önskemål om vad det än är och sen göra en beställning. Det känns mest effektivt. Jag har ju alltid tyckt om att handla på nätet och när det gäller saker som parfym, hår och hudvård så är det enklare än i butik, tycker jag. Visst, man kan klämma och känna och lukta och prova, men jag får för många doftintryck att jag oftast går därifrån utan det jag tänkte mig🙈 Jag vet, det är jättekorkat men jag har en känslig näsa:) För många dofter på ett och samma ställe funkar inte. Jag kan däremot gå in och snosa på det jag är nyfiken på och sen beställa när jag bestämt mig. Just dofter sätter sig ju efter en stund på huden så det är ändå lite svårt att veta hur de luktar.

Jag gillar Parfym.se.

De har massor av produkter för håret, ansiktet, kroppen och sen som namnet ju antyder;) Parfymer. Jag använde inte parfym under många år, när jag hade bebisar som ammade eller bara låg nära så tyckte jag inte att det kändes rätt att parfymera mig. Men nu har jag tagit igen det med glädje. Jag älskar saker som doftar gott! Nu använder jag ofta parfym, och nej, inte i överdrivna mängder. Det ska dofta, inte stinka:)

Just nu har Parfym,se 20% på makeup:)

Tjejerna hade önskemål om olika saker, nån foundation, nåt täckstift, en makeup-svamp, mascara.

Det bästa med Parfym.se tycker jag är att det finns alla olika prisklasser. Man behöver inte köpa svindyra produkter om man inte vill, utan det finns även budgetalternativ. Av erfarenhet vet jag att tonåringar inte är direkt sparsamma med just någonting.

Lovelia har ett hår som hon just nu inte är nöjd med:) Hon har supertjockt och lockigt, men tycker såklart att lockarna är skitfula. Typiskt,, man vill ha det man inte har och det man har vill man inte alls ha🙈 klassiskt. Nu har vi inlett Operation Hitta Rätt Produkt, och försökt hitta en bra kräm eller spray för att få lockarna att se fina ut och hålla. Jag köpte de här:

Båda har jag fått tips om, så vi hoppas de är bra för henne:) Båda är också nedsatta en aning nu:) Ni hittar fler produkter för lockiga hår här

Paketet ligger på Ica just nu, jag hann inte hämta det igår, men ska snart iväg och plocka upp det, så testar hon sen. Om ni har några tips så får ni gärna hojta! Tjockt och lockigt – hur gör man för att få det fint?

Det här är en av mina favoriter i sminkväskan, en svinbra concealer från IsaDora

Just nu till riktigt bra pris! Den är mycket bra och dryg. Om man inte riktigt vet vilken nyans man ska ha, så finns det en nyans-hjälp. OM man har ett märke man gillar så kan man skriva in det och få rätt nyans av concealer. Suveränt 🙂

Jag beställde även en hel del annat, jag ska visa er, men det får bli lite senare:) Måste hämta det först. Ha en härlig lördag nu!

Parfym.se hittar ni här

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Parfym .se är toppen upptäckte den sidan tack vare dig tidigare och nu handlat flera gånger där. Jag föredrar också att handla shampo mm på nätet. Tack för en bra blogg !

  2. Ulrica

    Hej,

    jag har lockigt hår och har ägnat ett helt liv åt att hitta en frisör som förstår hur man klipper lockigt hår och med att hitta rätt produkter för håret. Det är verkligen inte helt lätt!

    Nu har jag äntligen lyckats och vill tipsa Lovelia om detta. Frisören heter Emelie Fredriksson och har en salong i Göteborg. Hon hyr in sig på en salong i Stockholm ibland också. Hon har även gett ut en bok som är ovärderlig om man har lockigt hår. Här kan ni hitta den: https://www.afhair.se/lockboken.htm

    Produkterna hon säljer för håret tror jag hon är ensam om att sälja i Sverige men hon skickar gärna om ni vill testa. Jag har testat produkter från halva världen känns det som (brukar köpa på mig allt som är för lockigt hår när jag är ute och reser) men jag har aldrig fått så bra resultat som när jag använder C-curl definig creme. Den kan jag varmt rekommendera.

    Hoppas Lovelia hittar lite tips i boken.

    Tack för en bra blogg! 😀

    Kram! 🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting