Okategoriserade

iPhone 13 PRO max – välkommen:)

Jag är så trött. Fem tuffa träningspass har den effekten:)

Men skit i det! I går spelade Sverige fotboll, mot Tjeckien. Den som förlorar åker ut. Ingen chans på VM längre. Vinnaren spelar mot Polen på tisdag. Ett Polen som fick vila igår eftersom de skulle spelat mot Ryssland, som inte längre är välkomna. Lite orättvist ändå, men med tanke på anledningen helt rätt.

Vi laddade med Sverigetröjor och öl, nötter, popcorn och bondbönor:)

Och det gick en halvlek, det gick två. Det var segt, och de skenade fram och tillbaka men utan att få in bollen. Det blev förlängning och första kvarten var mållös. Andra kvarten närmade sig sig sitt slut när bollfan äntligen ruskade det Tjeckiska nätet! Jamen JAAAA! Och de höll det, och nu är vi fortfarande kvar i leken. Syrran kom hit, och Corrinda och sen Lovelia sällskapade, men det ser ut som vi hade fullt hus:)

Jag tror att Staropramen är tjeckiskt 🙈men det blev gravöl för deras skull:)

Innan hade vi käkat våfflor, så kolhydratsintaget var skyhigh i torsdags. Herregud:) Jag älskar våfflor, och kan lätt smälla i mig ett stort antal, med grädde och färska bär, möjligen en god sylt. Jag är inte förtjust alls i just sylt så den måste vara riktig god annars kan det vara;)

Vi avslutade kvällen med en rejäl promenad med Doris, det är nåt speciellt med nattliga spatserturer ändå. Jag älskar när det är tyst och stilla och inga bilar som kör.

Idag hade delar av barnen studiedag. Lovelia och Jordans skola har egna dagar så för dem var det vanlig skoldag, men övriga var lediga.

Det innebär sovmorgon:) och sen var det träning med Björn. Med kroppen värkande av träningsvärk överallt var det rätt najs att få runt blodet. Men det var skönt när det var över;) Vi åkte därifrån till RA Motor för att boka tid för service på två bilar, och sen hem. Äta, duscha och sen skriva klart en uppgift som skulle in. Efter det var det dags att åka och handla. Bah så trist. Ibland känner jag bara att jag inte vill sätta min fot i en butik medan andra dagar är det ingen stor grej. Idag var jag trött och hade hellre sovit en stund på soffan;) Men jag fick sällskap av Lovelia så det blev rätt trevligt:)

Hem, och sen det tråkigaste av allt med att handla, förutom att bära eländet från bilen, och det är att packa in varorna 😂 Jag fattar inte, för det är samma sak med till exempel tvätten, jag avskyr det sista momentet att bära tvätten till garderober och byråar. Den kan ligga färdigvikt på köksbordet i dagar;)

Jag vet, det har säkert med lathet att göra. Men så är det:)

Laga mat, och så ringde Jack, min lilla goding som skulle ha kommit hit idag, men blev sjuk:/ Alla hade sett fram så emot att han skulle komma och hänga med oss i helgen men nu fick han vara hemma i stället.

Screenshot från FaceTime 🙂 Han är så go❤️ Hoppas han kryar på sig snart så han kan få komma hit.

Patricia kom med min nya mobil, ibland går det undan när jag väl bestämt mig! Hon jobbar nu i en Teliabutik så hon beställde den åt mig, och levererade den direkt hem. Plus att hon överförde och grejade, för det är så kul tycker hon.

Ja det är en dålig bild, men det är kanske slut med det nu:)

Ni som är äldre kommer ihåg vilket elände det var förr när man skulle byta telefon. Det var inte som nu, bara lägga dem bredvid varandra så flyttar allt över sig, nej knappast. Man fick sitta och skriva av telefonnummer och lägga in dem på nytt, och inget skedde automatiskt allt. Telefonen var som ett helt oskrivet blad. Nu får man en ny hårdvara med allt sitt gamla på:) Så skönt!

Sen en kvällspromenad med Doris och cirkeln är sluten:) Eller nåt:)

Nu ska jag och min nya mobil gå och sova, vi hörs i morgon !
Natti natti:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting