Okategoriserade

Återkommer:)

Reklam och annonslänk för Parfym.se

I går hämtade jag ju paketet från Parfym.se från Ica, och sen lämnade jag över Lovelias produkter till henne:) Jag tror jag visade en annan, men det här är vad jag beställde tydligen:) Jag har ingen koll på det här med lockiga hår eftersom jag inte direkt är begåvad med det själv.

Redken och Paul Mitchell

Hon är och duschar nu efter matchen i dag så jag är så nyfiken på hur hon upplever dem!

Novalie behövde en sån här foundation-grej, Miracle complexion Sponge

Jag har inte riktigt fattar hur man ska göra med en svamp men tydligen är det bra. Jag kanske får lov att testa jag med.

Något jag däremot fattat grejen med är solskydd:)

Jag glömmer det förvisso efter att ha använt det några gånger, EFTER att ha blivit lite rödnäst av första vårsolen, smort, och sen glömmer jag:) Men, det är klokt, och jag försöker! Jag läste att den här från Clinique funkar för både kropp och ansikte, vilket är enklast. Jag har rena för ansiktet med, men ska testa om den här kan ersätta dem:)

BB Cream gillar jag, tycker den är enklare än foundation, och ger en fin yta.

SPF i den med, men jag använder sällan något smink alls på sommaren. Och jo, jag vet att man alltid ska ha solskydd, men alltså…🙈

Parfym.se har fortfarande 20% rabatt på makeup:)

Ni hittar hit HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting