Okategoriserade

Fästingar:/

Jag har redan tagit fästingar på både Doris och Sellman. Dessa äckliga vidriga djur! Inte mina då, såklart;) men fästingarna. Vad har de för funktion i näringskedjan ens?

Det är skönare än vad jag trodde att veta att man är skyddad så gott det går i och med TBE-sprutan. När barnen fick andra sprutan så hade jag missat att säga till Jamie, så han var iväg och lekte med kompisar. Han som är den som är mest ute och flänger hade sämst skydd. Och att få tag i en tid på covid-lokalerna visade sig vara svårt. Men så öppnade de vanliga vaccineringsbyråerna upp för gratis TBE för barn och jag bokade en tid. På samma ställe där jag tagit mina, så vi håller det inom familjen i alla fall:) så att säga.

I fredags var det dags för honom och jag körde dit och efter fem sekunder var vi klara:) Så nu är alla skyddade. Utom Robban som inte ser nån mening med det, och eftersom han är vuxen så får han besluta själv. Han går 99,9% av tiden i långärmat och långbyxor så han kör det skyddet:)

När jag skulle visa en unge i fredags en bild jag tagit så hittade jag den här bilden sist i rullen.

Men vafan? Var har jag varit nu då? Så där ser det inte ut i Fjällnora väl? Det tog en stund innan jag insåg att det var en av fotbollskillarna som messat på Whats App, de bilderna hamnar direkt i min kamerarulle:) Som synes är han och glassar på varmare breddgrader. Faktiskt är jag inte avis, våren hemma i Sverige är något jag inte vill missa:)

Nu ska jag snart hämta Patricia, hon är som ett nervvrak eftersom hon ska operera ut en tand idag. Hon kommer få lugnande och smärtstillande så förhoppningvis går allt bra. Eftersom hon lider av emetofobi hon med så är hon mest av allt rädd för att må illa. Det kommer hon ju göra, man blir ju om inget annat kräkfärdig av att ha de där suddarna i munnen, fulla av blod och saliv…usch!

Ni får jättegärna tänka på henne idag, hon behöver det ❤️

Jag återkommer senare!

Kommentarer

  1. Astrid

    Skulle ta ut en tand idag på käkkirurgen i Uppsala, tiden blev flyttad och shit vad glad jag är för det. Även om då problemet kvarstår..
    Hoppas allt gick bra f henne ❤️

  2. Marie

    Nej! Nu kom jag att tänka på att jag ska dra ur två visdomständer. Vet inte när, går o gruvar mig. Hoppas att det går bra för Patricia. Skulle inte du dra ut visdomständer också eller har jag drömt det?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det har du drömt 😂 Jag har en som ligger ner och OM den börjar bråka så måste den opereras bort. Förhoppningsvis aldrig 🙏🏻

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting