Okategoriserade

By Motatos ❤️ The Hunger Projekt

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag tror att ni är fler som inte ännu uppmärksammat Matsmarts eget märke: By Motatos. Storyn runt märket är att många kunder tycker mycket om Matsmarts koncept – att rädda fullgoda varor från att kastas och därmed minska matsvinnet. Men om man inte har en så stor familj som jag så kan det vara omöjligt att fylla upp en hel låda. Det i sin tur kan göra att kunder som gärna vill bidra till minskat matsvinn (och tjänade cash i plånboken) avstår. Det kan också handla om att man kanske hittar ett par finfina deals, men avstår från att handla för att det känns som det är för liten summa. Matsmarts vision och grundtanke är att inga varor ska gå till spillo. Det är alltid fokus ett. Men för att underlätta för de som jag nämnde ovan, så har de för ungefär ett år sen ett eget märke av basvaror. Olivoljan till exempel.

Det finns fin info på Matsmart sida, jag tar mig friheten att klippa in det:

En procent av bruttovinsten från By Motatos försäljning varje år, eller minst 10000 euro per år, donerar Matsmart till The Hunger projekt och tanken är att det ska bli mer. Så ju mer av deras egna märke vi köper, ju mer doneras. Smart:)

Jag har läst alla små historier som finns på Matsmarts sida, och jag blir bara mer och mer imponerad av företaget. Jag har hela tiden beundrat drivet och initiativet, och givetvis är det en affärsidé som de vill tjäna pengar på. Men det gör ju inte saken sämre, ingen vill ju jobba gratis:)

Jag älskar Matsmart. ❤️

Matsmart hittar ni här!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting