Okategoriserade

Jag tror jag klarade mig:)

Från allvarliga biverkningar av vaccinet:) Och med allvarliga menar jag ju egentligen det som anses som relativt vanliga – att man blir smårisig med feber och sjukdomskänsla. Men oavsett! Jag mår bra:)

Har inte lika ont i armen som jag hade efter både andra och tredje TBE-sprutan, och inte känt av nåt annat. Den extrema trötthet som överföll mig idag och fick mig att sova middag i två timmar KAN val ha varit biverkning, eller bara att jag var trött:D

Jag körde ett cirkelfyspass med Björn, och det är alltid otroligt jobbigt. Han lyckas alltid bygga en bana som suger all kraft ur en, fast den inte ser så jobbig ut:) Efter det så åkte jag med syrran till Jula, hon har blivit en gräsmatte-nörd. Hennes tomt på baksidan är inte så stor, kanske sex sju meter lång och tre fyra meter bred. Gräsmatta på två tredjedelar kanske och mossa på en del av det. Själv är jag av den bestämda åsikten att mossa är grönt, mjukt och fint och det finns inte en plan i helvete att jag försöker utrota den. Jag har förvisso väldigt mycket mer gräsmatta än vad hon har, så projektet blir enormt. Men orka. Mossa har också den fördelen att den inte växer så man behöver inte klippa så ofta;) Men syrran har nu nördat in på att den ska åtgärdas. Jag tänker inte hjälpa henne, mer än att jag lånade ut min bästa kratta:) och komma med glada tillrop. Idag skulle hon köpa nån kant av såndär rostig plåt som man bankar ner så rabatten skiljs från gräsmattan. Och nåt mer som var slut. Sen hade hon köpt gräsfrön och googlat sig klyftig:)

Jag ser fram emot resultatet.

Själv köpte jag tre par tofflor, ett par var till Lovelia, Trixie och Novalie. Likadana, och likadana som jag köpte till Jordan och Jamie förra veckan:) Kommer bli spännande att se hur de ska hålla reda på sina egna. I tre olika storlekar – 38, 39 och 40. Förra veckan köpte jag också gympaskor åt killarna där. De sliter skor nåt så vansinnigt och inga håller ens en vecka. Jag har köpt många par i Bagheera Outleten i Avesta men de är så mjuka i tyget att de går sönder direkt. INte mina och inte tjejernas men killarnas. Nu blev det Julas, och de kostar 199kr och av de par jag köpt förr under åren så håller de, ett tag i alla fall.

Jula är en svinbra klädbutik:) De har arbetsbyxor, fritidsbyxor, fleece, jackor, tischor, strumpor, underkläder, skor och kepsar osv. Rejäla saker som tål att både användas och tvättas. Till väldigt bra priser. Jag tycker dessutom att de är snygga. Träningskläder har de också, men de har jag inte testat än. Så har ni slitiga barn/makar/makor så kolla in där:)

Eftersom vi åkte förbi Citygross på vägen hem passade vi på att handla direkt. Skönt att ha det gjort, och med tanke på hur jag tvärdäckade på soffan sen var det tur att jag gjorde så. Hemma käkade jag och hoppade sen in i duschen och där under det varma vattnet kände jag hur förbannat trött jag var. Som att nån slog en i skallen med en gummiklubba 😂 Jag klev ur duschen och drog på kläderna och satte kurs på soffan. Kröp under en filt, slängde ut det våta håret över kudden, och somnade som en stock. Jösses. Hade en aning huvudvärk och kände mig faktiskt lite risig, frös en stund, men när jag vaknade efter de 45 minuter jag ställt klockan på, hade jag inte alls sovit klart. Ställde den på ny 45 minuter och sen en halvtimme till.

Hörde som i en dimma att Corrinda kom in, att Jordan frågade om jag var vaken och att Robban kom in. Vaknade av larmet och flög upp. Herregud hade jag sovit i två timmar?? 😂

Jodå. det hade jag. Huvudvärken var kvar, och den allmänna segheten som blir efter att man sovit på fel tid. Men en huvudvärkstablett senare och massa vatten började det ordna upp sig, och efter en stund mådde jag prima igen. Jag stekte köttfärs i ugnen idag, för den var så frusen, och det är ju väldigt smart ändå. Jimpa och syrran dök upp och sen satt vi och snackade, käkade och drack kaffe i flera timmar.

Nu ska jag sova. Är fortfarande trött, men det är ju inte så konstigt:) Jag skulle kunna sova mer än jag var vaken på ett dygn. Jag gillar att sova, och jag är bra på det:D

Hörni, vi hörs i morgon!

Vad har ni för planer för sista april eller Valborg?

Jag ska ta med barnen till en brasa, och kanske dricka rosévin på kvällen, eller inte. Beror på vilka kids som är ute och ränner:D Brasa och kaffe funkar lika bra:)

Hörs snart!

Kommentarer

  1. Yvonne

    Din trötthet var helt klart en biverkning av vaccinet. Jag hade likadant. Sov från 18:30-07:30 som om någon slagit mig hårt i huvudet. Brukar annars inte lägga mig 18:30 en fredag kväll.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting