Okategoriserade

Kapad

Jag. Orkar. Inte.

Igår när vi var på väg ner till Vetlanda så plingade detta till i mailen. Första tanken var att han kunde dra åt helvete. Sen gick jag till instagram…

Och ja, det räcker inte längre med att dra åt helvete. Jag önskar den personen som på något vis sett till så mitt instagramkonto är antingen hackat eller spärrat på nåt vis halkar ner i en köttkvarn med fötterna och l å n g s a m t mals ner. Jävligt långsamt.

För er som inte använder instagram är det kanske svårt att förstå, men för er som gör det tror jag ni förstår. Jag har använt instagram sen det kom. Min första bild är på en liten Jamie. Han är elva år snart så i elva år har jag jobbat med det kontot. Alla bilder, alla bildtexterna allt. 😥 Jag som sällan tar till ordet kränkt är det nu å det grövsta. Att nån har mage att förstöra för en helt okänd person är för mig totalt obegripligt.

Mitt konto finns inte, eller syns inte. Jag vet inte om det går att få tillbaka. Jag hoppas att det ska lösa sig, men instagram har också den jävligt irriterande nackdelen att det är i princip omöjligt att komma i kontakt med dem. Jag har haft annat strul förut och det är hopplöst.

Nu kan jag inte göra något alls från mitt konto, som är helt tomt, heter Instagram – användare istf carolawetterholm och har noll bilder, noll följare och följer noll. Jag har försökt hitta olika vägar och jag har fått iväg meddelanden från ett annat konto, men det är omöjligt att veta om det går fram. Det kan ju vara så att om jag bara sitter lugnt i båten och väntar så ger det sig. Eller…så är det exakt vad jag inte ska 🤷🏼‍♀️

Jag har en tvåfaktorsautentisering och har gjort vad jag kan för att skydda kontot. Jag kommer givetvis inte betala för dels har jag inte dryga 10 lax att kasta i sjön och dels tror jag inte en sekund att det hjälper.

Jag hoppas att det är som Janelle och Simon tror, att kontot inte är hackat utan att nån försökt hacka det, och på så vis fått det låst. Det stod något om ovanlig aktivitet och att jag loggats ut, och skulle ange telefonnummer som är mitt val av tvåfaktorsautentisering. Det tyder på det som de tror. Att det är en scammer som försöker lura mig att han har kontroll över kontot .

Men faktum kvarstår ju att kontot är borta. Eller inte syns. Och att det är skitsvårt att få kontakt med instagram. Och att det är omöjligt att veta om mina kontaktförsök lyckas. Ångesten är stor kan jag meddela.

Om jag inte får tillbaka kontot i samma skick så förlorar jag så mycket. Alla mina minnen, men även en inkomstkälla. Och min trygghet. Alla som jag valt att följa men som jag kanske inte egentligen känner eller kommer ihåg. Gamla kursare, gamla kompisar och nyare bekantskaper jag inte minns instanamnen på. Elva år😥

Jag är så ledsen. Så deppig och så arg. Kränkt och slagen. Det är en tyngd på mina axlar och en ilande molande känsla i hela kroppen. Någon har förstört mitt konto.

Något har med avsikt gjort det här mot mig, och säkert massor av andra, bara för att han kan. Eller hon, men det här utger sig för att vara en man. I Turkiet. Eller inte, vem fan vet. Jag känner mig naken, tafatt och väldigt liten. Och arg som ett bi såklart för det är som att nån varit inne i mitt hem och stulit saker!!

Jag som hade massa kul saker att berätta för er känner bara att jag vill krypa in under en sten och grina bittra tårar:/ Inget känns roligt just nu. Och att det kommer exakt precis när jag är arg och ledsen över massa annat känns ju extra jobbigt. Jag känner för att kasta in handduken helt. Samtidigt kan jag ju omöjligen vika ner mig för en taskmört.

Jag drömde hela natten att det löste sig, blev sådär superlycklig så jag var varm i hela hjärtat, men så insåg jag att det bara var en dröm och ledsamheten slog ner mig i golvet igen. Vaknade till och somnade om och drömde återigen att det löste sig… för att sen inse att jag drömde osv…Hela natten!

När jag vaknade sträckte jag mig efter mobilen, bad en bön och öppnade instagram…. Och fick bekräftat att det var borta. Eller gömt. Jag vet ju inte och hade jag bara vetat vad jag skulle göra och att jag agerade rätt skulle det kanske kännas lite mer hoppfullt än nu.

Fuck.

Okej. Jag har inget mer att säga. I morgon tänker jag låtsas vara glad igen. Men nu ska jag äta glass och grina.

😥😔

Kommentarer

 1. Helena

  Samma person hackade mig förra lördagen 😓Är fortfarande helt chockad och mycket ledsen😭Jag har tagit en selfie och skickat kod till instagram men dom svarar inte😔

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Men var fick du skicka in selfie nånstans? Jag har skickat mitt körkort, men inte fått nån som helst resons:/
   Så jäkla ledsen och förstår dig precis!

   1. Helena

    Jag har gråtit av och till i en vecka. Semestern i Grekland förstörd😭Samarbeten har jag inte kunnat publicera😭Finns inget roligt mera😭Drev ett konto med inriktning på lite äldre tjejer och ville visa fram oss😭😭Mår verkligen inte bra😭Stackars dig också😭Det var via instagrams hjälpcenter. En vän hjälpte mig för jag är så oteknisk. De ville ha foto på mig och sedan skulle jag ange en kod. Bara väntar på att de ska höra av sig men börjar ge upp hoppet😔

    1. Profilbild
     familjenannorlunda

     Förstår dig, jag har känt samma lika😥 Så elakt av folk att göra så här! Men då ska jag kolla igen, för jag har verkligen inte fått skicka in selfie… inte hittat nåt sånt ställe ens.:/ Maila mig gärna ! Inte för att det kanske hjälper men skönt att prata med nån i samma sits!
     Carolawetterholm@gmail.com

 2. Em

  https://www.secure.instagram.com/accounts/password/reset/?hl=sv

  Vad händer om du skriver in tele nr eller e postadress på den här sidan? Jag var ful och testade att skriva in ditt användarnamn men står att det inte finns. Men de kan ju ha ändrat namnet på kontot och det är därför det inte hittas. Har du bett någon du vet att du är vän med kolla igenom sin vänlista för att försöka hitta ditt konto under nytt namn?

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Funkar inte:/ jag får också att användarnamnet inte finns. Jag har följt varenda jäkla länk och lusläst allt i instagrams hjälpcenter. Till sist vågar jag inte testa igen av rädsla för att JAG spammar kontot och får det borttaget. Värsta jag varit med om på länge, totalt maktlös och bakbunden när man inte får prata med någon och ens vet om man gör rätt 🤦‍♀️😔

 3. Marie

  Igår hörde jag någon annan som var utsatt för samma sak. Maria Dufva. Jag kan se ditt konto men där finns ingenting på det.

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Men du får fram mitt namn i alla fall? Det är mer än jag får. Ser du profilbild och info också, eller bara helt tomt? Jag vet fasen inte vad jag ska göra 🤷🏼‍♀️😔

   1. Malin

    Jag får inte fram ditt konto om jag söker på ditt namn. Men jag får fram bilder där du är taggad (?) och på den vägen kan jag klicka på ditt namn och komma in på ditt konto men där är det tyvärr helt tomt.
    Fy vad jag lider med dig! 🥵🥵🥵 Hoppas det kommer ordnas tillbaka!!

 4. Sandra

  Åh, men näää😫🤬 Förstår att du är ledsen och stressad!! Hoppas verkligen du hittar en väg att få tillbaka det💛🤗

 5. Petra

  Fy fasen vad surt!..Hoppas verkligen det löser sig, samma hände Carin Da Silvia och hon lyckades få tillbaka det. Håller tummarna att det löser sig❣️

 6. Mia

  Kommer ihåg att niiinis, som ju också jobbar med sociala medier, också fick sitt konto kapat för ett tag sen och hon fick tillbaka det. Kanske kan du höra med henne hur hon gjorde? Hoppas det löser sig!

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Jag har frågat henne redan:) Vi känner ju varandra. Problemet är att jag inte kan följa de steg man ska för att kontot är låst…. Det blir ett jäkla moment 22.
   Fan. Tack!!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing