Okategoriserade

Fortfarande ledsen

Det händer inget på instagram-fronten. I mitt huvud mal det däremot hela tiden. Men för att inte bli tokig så måste jag försöka koncentrera mig på annat. Grejen är bara att det är jäkligt mycket nu.

Till exempel så brinner det i Returpapperscentralen här i Uppsala. Jag körde förbi vid halv två, precis när det ska ha börjat men då syntes inget. Novalie kom strax efter mig och skickade bilder, nu kom Trixie och det är mycket rök.

Det talas om utrymning av företag i närheten och avspärrningar. Få se om jag får åka och hämta några skolbarn snart eller om bussarna går förbi.

Jag har varit och tränat i alla fall, ett rörlighetspass. Wow! En annan ledare än förnedringspasset, och betydligt behagligare. Mer böj och töj än flås och akrobatik😂 Båda var superkul! Jag tycker jättemycket om båda ledarna:)

Jag har bokat det här passet i flera veckor, men fått boka av, säkert tio femton gånger för det har kommit saker i vägen. Men nu har jag sett vad det är och nu vill jag inte missa 🙂 Däremot tror jag att jag åker iväg ikväll igen och kör antingen gym eller flås. Ska kolla med mina träningskamrater:)

I lördags åkte syrran och jag tur och retur Vetlanda:)

Fick ta ut ny kompass lite under vägen men körde fint utan felkörningar. Käkade på Biltema😂

Den där finfikan och loppisen blev det inget av. Nån som ens är förvånad 😂

Det tog totalt 12 timmar tur och retur med matstopp både dit och hem och en liten sväng in för att handla dricka. Syrran körde hela vägen 🙌🏼 stor eloge till det! Jag erbjöd mig men hon brukar referera till att hon blir åksjuk 🙂 Inte bara när jag kör då, utan oavsett vem hon åker med.

Vi hade trevligt och snackade och skrattade tills det där mailet ramlade in. Då lades det en rejäl sordin på hela livet. Syrran är ju minst lika upprörd som vad jag är.

Det är väldigt vackert att köra igenom Sverige så här års, och det är en markant skillnad ju längre ner man kommer i det gröna och blomstrande. Hemma ösregnade det när vi åkte och det var mulet större delen ner, men inte regn hela tiden.

Jag är ju fascinerad av vissa saker, och förutom brandmän och poliser och militärer så ingår även flygplan där. Oerhört mäktigt fordon. Obegripligt och inponerande:)

Även utsmyckningar i rondeller är spännande. Som i Mjölby eller var det kan ha varit:

En sur potatis🤷🏼‍♀️😜

Heliga Birgitta fick vi se också

Och sen en jäkla massa skog:)

Hemma hade Jimpa tagit med småkillarna på rallysprint och de hade tydligen en kul dag. Bonus när bilar kraschar tydligen.

Så typiskt män på nåt vis 😂🙈 Herrgud det ska alltid tas sönder och kraschas. Jag får ju myrkryp i hela kroppen vid tanken på allt onödigt jobb både innan och efter 😂

Motorsport överlag fascinerar mig INTE. Visst att en rytande motor kan vara rätt ballt men varv på varv på en bana är inte min grej. Kidsen ska med sin farsa på speedway också och jag bara …. Gosh 🤦‍♀️😂

Men huvudsaken är ju att killarna hade kul, och de verkar ha haft en trevlig dag tillsammans. Mina stackars söner kan ju behöva lite gubb-sällskap mellan varven som substitut till sin inte så närvarande fader. De får ju mer än nog av dam-sällis liksom🤷🏼‍♀️

Men inget ont som inte har nåt gott med sig, Robban är en fena på att säga rätt saker 🙂 Frågar man honom om man ser ok ut, eller om klänningen sitter snyggt eller om håret är fint så är svaret, i lite olika former: ” Är du inte alltid fin?”

Han säger aldrig nåt oschysst om sina systrar, eller mamma:)

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och göra nån nytta. Känner hur mitt mode är inställt på deppigt, och allt är liksom tungt och tråkigt.

Men vissa i familjen har inte ett enda bekymmer utan ligger bara och carpar sol 😍

Doris älskar solen, och man hittar henne alltid i värsta solvärmen:)

Hörrni, tack för att ni finns ❤️

Ha en härlig dag!!

Kommentarer

 1. Bitte

  Nu ser jag många foton på ditt Instagram. Nåt har hänt, hoppas det reder ut sig nu. Kramar till dig. 💖💖

 2. Jenny

  Fasen vad surt! Uppskattar både dig och din blogg något enormt och hoppas att allt strul löser sig snart ❤️

 3. S.

  Hoppas allt ordnar upp sig för dig. Så himla tråkigt med både instagram och arvgrejen. Tur du är en kvinna med ”skinn på näsan” – så stark och klok. Försök tänka positivt – snart är det husvagnstider!! <3

 4. Karin

  Jag vet inte vad jag ska skriva, är själv nere just nu. Mår inte alls bra egentligen, men vågar inte riktigt släppa ut mina tårar och (kanske obearbetad) sorg, för då är jag rädd att jag kommer helt under isen 😭
  Nu vet jag att det inte hjälper dig det minsta lilla att jag berättar det, men ville berätta ändå.
  Jag vill att du ska veta att jag finns här och att jag tänker på dig.
  Kramar 💕💕💕

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing