Okategoriserade

Besiktat bilen

Läget är oförändrat med instagram. Det ni ser är konton som jag är taggad i, inte mitt konto:/

Jag orkar inte skriva om det men jag kan inte sluta tänka på det, det snurrar konstant och jag är så jäkla deppig. Varenda gång det plingar till i mailen så hoppas jag så innerligt att det är ett positivt besked från instagram. Och det är mail från fotbollen, basketen, skolan, reklam, från syrran, och massa sånt. Men inget från instagram. Det kanske är bra? Inga besked är bra besked, eller? Jag försöker tro det.

Men dagarna går ju ändå, även om det är tråkigt. Idag har jag tränat, och det kändes lite här och var efter rörelseträningen:) Och kanske för att jag körde ett pass med Corrinda igår kväll också 😂

Jag hakade på hennes program och det sa axlar och mage, så det var vad som blev. Axlar och mage✅

Idag cirkelfys och lite snack:)

När jag kom till parkeringen var den full av p-förbudsskyltar…? Men hallååå?? Det stod bilar lite här och var, hipp som happ, och jag fattade verkligen inte. Fick man parkera? Eller inte..?

Gällde skylten mig ? Eller andra sidan? Det sista jag vill ha just nu är mer saker som gör mig ledsen. Som p-böter. Jag parkerade och så såg jag en av mina träningskompisar, en man. De brukar ha koll på parkeringsregler 😜 Jag frågade honom och han pekade på killarna som höll på att måla nya ränder på parkeringen. Aha, det var det de gjorde? Jag hade ju sett dem men inte vad de höll på med 😂Jag är inte helt på banan, nej. ”Ställ dig där de målat redan”, tyckte han.

Jag gick och frågade dem:) ”Hallå är det ni som satt upp skyltarna??” 🤗 Stor skillnad ju på om det är de eller nåt p-vaktsbolag. I alla fall i pengar 😅

De sa att för deras skull kunde jag stå där jag stod men om jag inte tyckte det var jobbigt så vore det ännu bättre om jag stod på en redan målad ruta. Så då flyttade jag bilen såklart. Så kunde jag gå in och träna i lugn och ro, utan oro för böter:)

Hem igen och äta och krångla lite med instagram, bli sur och deppig och sen kom det hem skolbarn allt eftersom. De skulle åka med sin pappa på speedway och gjorde sig i ordning. Själv så åkte jag och besiktade bilen. Det är samma ångest varje gång, och eftersom det liksom hopar sig just nu så hade jag ställt in mig på att få den underkänd. Fast det egentligen inte finns nån anledning. Men ni vet hur det är, eller hur?

Tjejen som tog emot mig frågade om jag hade mycket i handskfacket? Eh.. ja?? Vaddårå? Jo det finns en kontakt där som hon behövde komma åt. Okey? Aldrig sett nån, aldrig hört talas om nån och aldrig sett att de använder den. Men fine, jag plockade ut allt ut handskfacket. Och det fanns ju inget uttag där. 🤷🏼‍♀️

Det fanns under ratten nånstans. Och var tydligen till för att koppla upp deras dator mot bilens felkoder. Jaha. Jag gick in i fikarummet och satte mig och trummade med fötterna i golvet av nervositet:) En snubbe kom in och skulle fråga nåt och gick in till tjejen. Kom ut efter en stund och passerade mig.

”Är det din bil där inne?” Frågade han och jag nickade . ” Den klarar sig inte”, flinade han och jag hoppade högt. Lustigkurre där 😂 Sen kom tjejen och ville ha hjälp med att fälla upp de bakersta sätena för att kunna kolla bältena. Det är ju liksom inga svårigheter med det så jag var övertygad om att hon inte gillade min bil och tänkte underkänna den. Men den gick igenom så fint 😅 Tacksam för det 🙏🏻

Däremot så tycker jag att den är konstig nu. Det rycker knepigt i ratten i låga hastigheter… ? Det gjorde den inte på väg dit. Skitmärkligt för hon kan knappast ha sabbat den eller gjort nåt annat. Hoppas jag. Jaja, det lär visa sig.

Eftersom jag inte har nåt att slökolla på så har jag vänt mig till Facebook😂 Normalt är jag inte så intresserad av det men nu får det bli lite substitut. Jag skrattade åt den här bilden en stund 🙂

Där är de, sexton stycken coola Brandsoldater. I raggsockor 😂😜

Jag råkade hamna bredvid Corrinda som började se en ny serie. Hon har plöjt Greys anatomy men nu var den slut. Hon valde Breaking Bad, och tja … nu är jag fast jag med. Bara det att hon kommer kolla vidare utan mig och så glömmer jag det:)

Jaha och vad mer? Nä, inget. Eller jo, en sak. Eller nej, jag måste tänka igenom det först 😉 Jag är nämligen mer eller mindre helt säker nu på att jurist C inte är så korrekt som hon vill påskina. Saker dyker upp. Och det är inte till hennes fördel.

Men förutom det har jag inte så mycket att förtälja:)

I morgon är en ny dag, nya försök att få ordning på instagram, nya vikter som ska lyftas och tja… allt annat som en dag består av:)

Ha det superbra nu så hörs vi alldeles snart 🙂

😘

Kommentarer

 1. Agneta

  Detta är skrivet med en stor glimt i ögat.Men hur orkar du träna så mycket, måste man det.Jag förstår att du mår bra av det. Jag tycker du är jätteduktig. Kanske är jag latJag gillar att promenera, det kan jag göra hur mycket som helst.
  Hoppas ordnar sig med Instagram.

  1. familjenannorlunda

   Haha nej man måste inte träna så mycket 🙂 Men för mig är det så mkt mer än träning, det är dels rent fysiskt för att hålla ordning på kroppen, mina skavanker behöver träningen för att inte göra ont eller blir sämre. Sen är det lika mkt psykiskt. Jag mår bra av den, jag kan hålla stresshormonerna i schack eller snarare få utlopp för dem:) Jag har stor del av mitt dagliga umgänge där, jag har ju en rätt ensam tillvaro i och med att jag jobbar med mina sociala medier och pluggar på distans. Jag trivs ju med det men det är ändå härligt att få åka iväg och hänga lite med folk:)
   Sen är det inte så mycket som det låter, det är oftast en timme om dagen, och det kanske du promenerar, kanske mer än så också ju 🙂
   Jag älskar träningen, att få komma in i lokalerna och antigen köra ett pass tillsammans med andra eller in på gymmet och köra själv:) Ibland hatar jag det också 😂😂
   Träningen står för så mkt positivt för mig och utan den känner jag mig inte hel. 🤗
   Alla gillar olika och en del avskyr det jag tränar men älskar att spela hockey, promenera eller klättra i berg, så länge vi rör på oss är det bra 👌🏼 Det är våra kroppar gjorda för 🙂
   Tack för dina fina ord 🙂

  1. familjenannorlunda

   Jag kan men jag vill inte 🤷🏼‍♀️ Jag har ett annat kopplat till samma konto och där kan jag inte göra något heller, inte lägga till folk för då skriker instagram att jag inte har rätt till det, att jag brutit mot deras regler osv.
   Sen har jag ett annat som vi gjorde en jul som komplement till adventskalendrarna, där kan jag göra saker. Men jag följer typ 800 konton och instagram är urtråkigt när man inte har sitt vanliga flöde. Jag avvaktar men måste jag starta ett nytt på riktigt så gör jag det. Men jag har förstått att gör jag ett med likande namn och samma e-post så blockas det direkt. Känns dumt att hålla på och greja.
   Och rent så… man klarar sig utan insta. Men jag älskar ju det:) och jag vill ha MITT konto 🤗

  1. familjenannorlunda

   Ja superskönt! Går sådär med allt annat:) Jag gör mina övningar som jag ska, men ser inga direkta förbättringar. 🤷🏼‍♀️ Men heller inga försämringar vilket är nästan viktigare ju 🙂 så fortsätter 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing