Okategoriserade

Men skjut mig

Kan säga att den berömda bägaren är bräddfull nu, det är till och med så det rinner över en aning. Tidigare idag var jag tvungen att gråta en skvätt för att lätta på trycket. Och då har det gått väldigt långt för jag är ingen bölare. Om det inte handlar om fina saker, som skolavslutningar och sånt, då trillar tårarna direkt:)

Det är grej på grej, och idag tillkom ännu en, och jag lägger härmed till Swappie på min shitlist. Där Familjens Jurist tronar på toppen jämsides med turken som sabbade mitt Instagram. Instagram själva finns där de också, maken till lusig kundtjänst har jag aldrig sett, eller vänta…de har ingen kundtjänst …så var det ja. Bah!

Dessutom, ni vet det hör man brukar säga om att onda saker kommer tre och tre, eller i skov? Jag har fått en telefontid med min plastikkirurg nästa vecka. Han skulle ju göra efterforskningar på vadimplantat. Jag själv har ju med hjälp av Google och en supertrevlig tjej i Frankrike fått fram att det är en jäkligt enkel operation, med få komplikationer. Igår satt jag och hängde på Usas plastikkirurgers medicinska forum:) När det här är klart kommer JAG kunna sätta in ett implantat;)

Komplikationerna på fett-transplantation var under en procent, och det hade mycket goda resultat. Bilder på ben som såg ut som mina och nu inte gör det talar sitt tydliga språk. Komplikationerna på olika implantat var mer, men under 4%, och det är för enkelt åtgärdade saker. Jag har gjort moderkaksprov där risken för missfall varit betydligt högre.🤷‍♀️ Oddsen på den operation jag gjorde nu hade garanterat sämre prognos i och med min medicinska historia.

Men. Jag antar att eftersom livet suger fett just nu och allt bara går emot mig, så kommer han inte direkt säga att han googlat samma och säga ”Hej vi kör!” Utan tvärtom… Han kommer rabbla komplikationer och jag kommer bli ledsen. De komplikationer som var, löstes med att i allra värsta fall ta ut implantatet, betydligt vanligare var att en dos antibiotika löste det hela.

Jaja, det visar sig, jag googlar och kommer skicka honom ett helt ark med länkar. Men jag skulle ju önska att han bara är positiv och säger att han ångrat sig och att det här ska fixas och kommer bli superbra. Ni kan väl hålla en tumme för det med.😅

Mitt nuvarande mood är låg. Riktigt jävla låg, deppig, ledsen och maktlös. Jag avskyr att känna att jag inte kan göra något. Helst vill jag bara krypa ihop i fosterställning, dra en filt över huvudet och böla. Herregud, jag inser när jag skriver det här riktigt HUR illa det är, jag känner mig sällan ledsen någon längre stund, men nu är den känslan och naggar i hasorna hela tiden… Fan.

Snart ska jag skaka av mig den här blöta tunga deppofilten och glömma all skit för ett par timmar. Jag hoppas jag inte glömt hur man gör när man prokrastinerar jobbiga saker, för det brukade jag vara rätt bra på. Äsch, jag vet ju att det kommer bli kul ikväll, 80-talet hade ju ändå mycket kul musik 🙂

Jag har ont på lite olika ställen på ryggen och jag har funderat hela dagen på vad fasen jag gjort. Känns som blåmärken men jag kan av förklarliga skäl inte se dem, så vig är jag inte:) Till sist slog det mig. På träningen igår låg vi med skuldrorna på en stepbräda och fötterna på en bosuboll, och gjorde höftlyft med stång+vikter över höfterna, ja det var lika vingligt som de låter;). Belastningen på ryggen blir en helt annan och med tanke på att stepbrädorna har små gummipluppar för halkfri användning, men som trycker in fint i ryggen när man ligger på den….så kan jag nog säga att det beror på det. Skönt. Då vet jag och kan släppa det.

Tränat idag har jag såklart också gjort, idag ett HIT-pass. Det går sådär för själva meningen med det är att hålla pulsen hög, och det funkar ju inte nu. Jaja. Skitsamma. Det ger sig väl nån gång det med. Eller inte🤷‍♀️

Efter träningen åkte jag och handlade, först bolis för att köpa en whisky till Robban som tillsammans med sin tvillingsyrra fyller år i morgon. Han har minsann blivit en finsmakare, och startat en samling av whisky. 12,16 år lagrade singel malt är det inte helt ovanligt att jag blir bjuden på. Jag har ändrat mig gällande whisky. Från att inte alls gilla det till att uppskatta det väldeliga. Det är fortfarande starkt som fasen och river i halsen, men smakerna är ju ofta helt magiska. Till och med de rökiga gillar jag! Jag som drog ihop hela ansiktet i avsky när exmaken skruvade av korken på en sån😂 herregud vad är nästa steg? Kommer jag sitta och glo på Vasaloppet och formel 1? Nja, tveksamt, men det var å andra sidan whiskey med. Jag köpte nån billigare variant för jag ändrade mig plötsligt, och det blev en rom. Motorheads rom:) det blir kul. Jag har funderat på att köpa en såndär jordglob som är ett barskåp, men inte hittat nåt, plus att det tar asmycket plats.

Jag traskade sen in på Citygross för den sedvanliga fredagshandlingen, innan jag åkte hem och käkade. Hade inte ätit något tidigare på dagen så var ju lite hungrig:) Så kom det hem en ledsen unge som behövde lite tröst och pepp, och sen en evighetslång dusch.

I morgon kommer Jack och det ser jag fram emot, det behövs lite prinsgos i mitt liv nu. Inte för att det kan lösa problemen men det kan i alla fall lägga lite honung på skavsåren. Janelle och Simon ska på bröllop och det hoppas jag blir underbart. Det är en av hennes barndomsvänner som hon alltid varit tajt med som gifter sig och för mig är det obegripligt. Ska den lilla tjejen knyta äktenskapens band? Hon är ju typ vaddå? Tolv? Tänk vad svårt det ändå är att begripa att barnen växer om en, för jag är ju som alla vet, ständigt 23:)

Nä, hörni, ha en härlig fredag! Jag ska gå och se vad garderoben kan erbjuda, och sen leta efter en blå ögonskugga…. Good luck med det, sist jag kollade hade jag ungefär tusen ögonskuggor i dova färger som beige, brunt, grått, guld, osv. Blått är alldeles för färgglatt:D

Vad fasen hade man ens på sig på 80-talet? Jag minns neonfärger och skidbyxor, men de kanske var senare förresten? Jeans och konserttisha kan ju funka? Vem var stor på 80-talet – Bryan Adams, Bon Jovi, Guns n`roses, Europe? Alla kanske 😂 Jaja, det blir bra!

Vi hörs i morgon!

Kom ihåg att varenda en av er är viktig för mig ❤️ Jag uppskattar er något makalöst. Love you! 😘

Kommentarer

 1. Cecilia

  Fy sjutton, känner med dig och hoppas det får vara slut med skit för dig nu!
  Man känner ju sig så liten och maktlös när man ska försöka stå upp mot personer och företag med makt!

 2. Malin

  Stor kram till dig! Know the feeling av att något gnager konstant i en, så jobbig känsla!
  Men KOM IHÅG, hur jobbig en känsla än är så varar den inte för evigt!
  Hoppas du får en mysig helg med fest och barnbarn!

 3. Agneta

  Varma kramar till dig!
  Vad är det som hänt med Swappie? Om du vill berätta. Jag har precis beställt en ny telefon därigenom och blev lite orolig 😧
  Kram!

  1. familjenannorlunda

   De säger att en telefon vi skickat in för reparation inom garantitiden blivit böjd och därför gäller inte garantin. Det de kunde göra var att skicka tillbaka eller återvinna den för 50kr…. Jo tjena! Vi köpte den i höstas för 2600kr
   Den har INTE blivit böjd här eftersom jag köpt hard case skal av militär standard 😅De kan man köra över med en bandvagn utan att de sabbas. Så jag är helt övertygad om att de hittar på för att slingra sig ur att behöva stå för reparationen. Nu måste jag krångla med ARN😥Kommer aldrig köpa något från Swappie igen. Så uselt.

   1. Sofia

    Det måste vara något av det dummaste jag hört! Be att de skickar en bild på den böjda telefonen då, för den var ju inte böjd när du skickade in den eller hur?
    Så trött på dessa företag som försöker komma undan med saker. Foodora levererade fel mat och det tog minst 10 mail och 4 månader innan jag kompenserades. Det var inte stora belopp men för mig blev det en principsak. Tippar att de flesta inte orkar ta den fajten.

    1. familjenannorlunda

     De skickade två bilder. På en telefon, ena kanten, helt omöjligt att se vems det var, skulle lika gärna kunna vara någon annans, suddig som fasen var bilden också.

 4. Christine

  Hej !
  Har för mig att @niiinis.se blev av med sitt konto och fick tillbaka det. Kanske hon kan hjälpa dig?
  Håller tummarna för att allt löser sig🤗

  1. familjenannorlunda

   Har kollat med henne men hon kan inte hjälpa mer än hon gjort, hon talade om var hon fick hjälp. Men eftersom instagram inte svarar så är det hopplöst :/

 5. Kjersti

  Önskar dig en härlig kväll i det ljuva 80 -talet! Precis vad du behöver du fantastiska människa! 🤗🥰

 6. Åsa

  Massor med armband och långa halskedjor, din namne Häggkvist hade ju träkulor i ett en snodd runt halsen va? Knickers med haha lite våfflat hår borde funka?!

  Stor kram till dig och en innerlig önskan om att det snart händer mer roliga saker igen!!

 7. Karin

  Motörhead romen är riktigt god 🤗
  Maken var på rom-provning här om veckan, den som höll i rom-provningen lovordade också den romen och sa, ska du ha en likvärdig så får du betala 700-800 kr för den flaskan.
  Så Motörhead är verkligen värd sitt pris 👍🏼

  Ang 80-talet (som jag älskar 🥰), så var det ju precis som du skrev, mkt neonfärger, axelvaddar, pumps, blå mascara och blå kajal, spretluggar, permanent och mkt hårspray, skidbyxor hade man också. De kom en sväng till sen på 90-talet också.
  Men jag har foton på mig från 1985, då har jag just såna skidbyxor på mig och en cerisefärgade stor skjorta och ett brett svart bälte i midjan.
  Åhh vad jag tyckte jag var fin då ☺️
  Och såklart pumps till det 🤗
  Hoppas du får en riktigt kul kväll nu med massor av nostalgi och vääääääldigt mycket bra musik 🤗

 8. Helena

  Takano overall med Salomon Ryggsäck får bli mitt bidrag till 80 tals modet. Och inte glömma…tubsockar i pumps

  1. G C Hemdal

   En ljuslila pilotoverall på språkresa 1980. Du är också jätteviktig och jag vill såå en dag träffa dig!! Vi ska diskutera en sak minst 🤔🤫🤗 jag var på ”tillbaka till 70-talet” förut på Zinkensdamms IP. Enjoy 🎶 🎙️ 🎤 🎼 🎵

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing