Okategoriserade

Hade en kul kväll:)

Innehåller reklam och annonslänk för Parfym.se

Kvällen igår blev såklart trevlig:) Jag är bra på så vis att jag är hyfsat bra på att fokusera om. Jag kan inte göra så mycket åt något av det som jävlas, så då kan jag försöka släppa det och ha kul.

Jag och Helen hade bestämt träff och innan dess hann jag äta och fixa mig. Hörni, jag måste bara få säga en sak! Varför har ingen berättat för mig hur suveränt bra torrschampo är för att få både volym och textur på håret?? Jag trodde ju tills förra veckan att torrschampo var till för att fräscha upp ett hår som är en aning sunkigt. Nog för att mina tjejer pratat om det men jag har verkligen inte fattat HUR BRA det är. Jag fick det här:

Dryclean från Lernberger Stafsing ❤️ My god så bra!

Jag har ett hår som förutom att det är plattare än plattast är ganska tungt också, vilket gör det ännu plattare😂 Jag får aldrig volym på det, förutom en stund men sen tynger allt ner och blir bara – platt.

Tills nu då, för det här rackarns torrschampot fixade hela kvällen:) Jag sprayade i lite i hårbotten och fluffade till det, och sen höll det sig voluminöst:) Jag brukar avsluta med hårspray när jag fixar håret men det behövdes inte. Jäkla bra märke!

Värmeskyddssprayen är lika bra den, jag plattar ju håret mellan varven och ja, jag fattar hur det låter 😂men bara för att mitt hår är platt innebär det inte att det är rakt. Åh nej, det är nåt halvfjantigt halvfall.

Jag ska beställa den här rootlift-moussen nu tänkte jag, för jag har insett att det ju går att få volym på barret men att det behövs lite tricks och fix:)

Jaja, jag har massa saker på tjejernas önskelistor, det är ju en del födelsedagar edyl framöver, så det blir nog en hyfsad beställning.

Nåväl. Håret fixade jag sist och sen på med grön ögonskugga för jag hittade ingen blå:) En konserttisha och vanliga jeans.

Guns n´roses funkar alltid:) och ja, jag suger på selfies. Men vem bryr sig, tröjan är snygg i alla fall:) Och ett ton armband på varje arm, inget helt ovanligt för mig varken nu eller på 80-talet. Sen fick jag skjuts av syrran som samtidigt levererade hårsnoddar och locktång+lockpinne till Patricia, som skulle fixa håret på brudtärnorna på dagens bröllop. På vägen så hämtade vi upp Helen, och sen droppade hon av oss på Flustret.

Där var det väldigt lite folk. Sist jag var på en sån här 80-tals fest var det mer drag. Kanske för att det öppnade redan 17 med buffé? Men orkar inte folk i min ålder festa längre än till nio? Jag är glad att jag är Forever Young i sinnet, och att jag är forever kvällspigg:)

På scen stod redan Anki Bagger och Lili&Susi. Tillsammans med Playboy som jag visst sett förr, och om jag fattat saken rätt är de ett frekvent anlitat kompband/coverband. Men, det roligaste av allt är ju att en av gitarristerna är Corrinda och Robbans gamla kyrkisfröken, Anton:) Jag minns så väl när jag hälsade på honom utanför ICA en gång när jag var där med min dåvarande granne.

”Tjabba!” Sa jag. ”Tjena”, sa han, och min granne såg ut som en fågelholk. ”Känner du sådana där unga, fräna tuffingar???”

Han var typ 20 år, hade långt hår ner till midjan, minst, och hade skinnjacka och såg allmänt cool och rätt stenhård ut. Jag som träffade honom tre gånger i veckan och visste han var världens gulligaste med ungarna såg inte riktigt samma sak som min granne:D Som höll på att bryta ihop av skratt när jag sa: ”Det är Robban och Corrindas kyrkisfröken ju:)” DEN såg hon inte komma😂

I alla fall, jag ger inte jätte mycket för varken Lili&Susi, eller Anki Bagger, eller för den delen Tommy Ekman, för let´s face it – de var inte jättebra då, och är det absolut inte som gamla versioner av sin primetime, men det är underhållande. Och hitsen sitter ju inbrända i muskelminnet. För säga vad man vill, men 80-talet hade rätt bra musik ändå:D

Vi ägnade sen resten av kvällen åt att dansa. Ja, jag vet, jag dansar aldrig nykter, och knappt ens då;) Men det är liksom ingen idé att försöka för hur jag än bär mig åt så är det ungefär som ett kylskåp som vaggar i takt med musiken. För takt har jag i alla fall:D Men igår dansades det. Sen stängde de klockan ett för tydligen får inte nästan-pensionärer vara ute längre… Vafan?

Det är samma med SoulTrain som är ett evenemang för medelålders. Det är mellan typ 17-22 och sen går folk hem och sover. Nån form av AW är det nog, men de gånger jag varit på det har det varit förfest. Det gäller att omge sig med likasinnade:D Jaja 🙈

Helens buss gick tjugo minuter före min. Vilket är helt idiotiskt, förr så hade vi något de kallade för Lågtrafik i Uppsala, då gick det ett antal bussar som täckte upp hela stan, men man kunde få gå lite längre. Funkade skitbra och alla bussar gick 05 och 35, från samma ställe. Då hade man sällskap och ingen behövde sitta ensam och vänta på bussen. I det klimat som blivit nu är det riktigt uselt av UppsalaBuss att inte tänka proaktivt och ta tillbaka det. JAG klarar mig, för dels är jag osynlig och dels kan jag försvara mig både verbalt och fysiskt, men de unga tjejerna som blir sittandes ensamma…..inte ok.

Jag blev så lack att jag bestämde att jag kunde gå hem. Tänkte att det finns ett antal hållplatser på vägen som jag kunde hoppa på bussen om jag ångrade mig. Bara det att när jag kommit till den sista innan det enorma gärdet, så hade jag hunnit bli snål 😂 Det är svindyrt att åka buss och hade jag nu gått en tredjedel kunde jag gå resten också. Så det gjorde jag. Syrran och jag går ju ofta hem så det är inget ovanligt, men fan vad tråkigt de var att gå själv. Och dessutom hade jag sån förbannad träningsvärk. Och hade ju också kört ett högintensivt pass tidigare på dagen så jag var riktigt trött när jag kom hem. Men jag sparade 30+ spänn!!! Och förlorade en timme jag kunde sovit;)

Haha, men ja, en kul kväll blev det!

Kommentarer

  1. Marie

    Det finns ju rätt många sk ” artister ” som man funderar på hur dom försörjt sig i alla år ? Som inte har varit bra någon gång .. än mindre 30? år senare , typ Dr Alban Lili o Sussi , Anna Book ,E-Type mm

  2. Birgitta S

    🤣ja finns de som tror att kvällen/natten tar slut kl 22. Det där med torrshampo glansspray mm är något jag upptäckt nu fyllda 60 år. Jag färgar håret sen x år tilbaks hos frisör. Nu för ca en vecka sen upptäckte jag att det finns spray att sätta i utväxten så det gråa inte syns. Kan dra ut på frisörbesöken lite till. Jag har hittat många produkter på de sidor du tipsat om. Må så gott!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting