Okategoriserade

Underbara värme:)

Reklam för Ellos

Visst är det en seg vår i år? Min trädgård talar sitt tydliga språk med en gräsmatta som inte riktigt vill komma igång att växa för det är kallt om nätterna, och även om trädens löv är på g så tar det ovanligt lång tid. Vädret är lika ombytligt som vanligt 🙂

Allt ligger framför oss, och det är en känsla som jag älskar. Även om det regnar småspik och blåser orkan med minusgrader så ser jag ljuset framför mig:) Älskar den här årstiden med alla sina bakslag och ljuva dagar. Även om jag gärna ser att både årets konfirmand och student får bara sol och värme på sina dagar ✊🏼

Ni som hängt med mig vet att jag också älskar våren och sommarens alla klänningar, tunna blusar, pasteller och skira material. Det är en favorittid även klädmässigt. Ellos har ju som vanligt massor av underbara kläder, massa nyheter, massor av modeller och material, för alla kroppar och stilar. Det finns verkligen något för alla där.

Vi kollar lite på vad jag hittade:

Blått är en favoritfärg, i alla kulörer, och tillsammans med vitt blir det sommaren personifierat ❤️ Den blommiga maxiklänningen är i en relativt enkel modell, men så otroligt fin. Jag kan se den här i alla tänkbara sommar-sammanhang, från vårfesten på jobbet, till midsommar, till stranden, till bröllopsfesten. Otroligt snygg!

Den blårandiga klänningen får mig att tänka på Malin i Saltkråkan:) Den känns som en lika användbar vardagsklänning som enkelt dressas upp till fest med klackar och en snygg väska, kanske en sjal över axlarna. Smock i livet är både snyggt och bekvämt, det sitter där det ska.

Grönt är en annan favoritfärg, och båda de här klänningarna är i lite av den här fantastiskt skira vårgrönskans ton:

Klänningen med lång ärm ser citychic ut:) men passar lika bra på fest, och klänningen med spagetti-axelband är sådär löst sittande så den blir sval och skön men utan att bli som en potatissäck, den har ett snyggt fall. Byt ut sandaletterna till sneakers på båda och uttrycket blir ett helt annat:)

Jag gillar byxor, och för några år sen, köpte jag mitt första par i linne. Det är ett material jag varit skeptisk till, för det blir skrynkligt. Men det jag inte fattat var att det är ett sjukt skönt material, speciellt när det är varmt. Och jag tycker inte ens att det blir så skrynkligt, eller så har jag satt på mig brillor som selekterar bort skrynkel;)

I alla fall, linnebyxor är ett bra val på sommaren. De här svarta linnebyxorna är i en lite baggy men ändå dressad modell, med ankelkorta ben.

Ellos har flera modeller och färger av linnebyxor också, vita är ju galet sommarfräscht, och även beige 😍

Till byxorna, eller shortsen eller kjolen, så är det fint med toppar i olika varianter. Jag är fast på toner i blått i år:)

Blusen med volang i fram är lätt att matcha då den är enfärgad, samtidigt som volangen ger den det lilla extra. Sjukt fin.

Linnet i blåvita ränder, lika som klänningen ovan är i en modell jag har tyckt om länge. Smocket i livet och vidden över magen gör den till ett båda förlåtande och svalt plagg:)

Sen hittade jag ett linne som jag föll som en fura för. Kolla detta!

Först färgen, den pastellblåa, sen materialet som är frotté vilket är helt magiskt att ha när det är varmt ute, och så älskar jag ringningen och axelbanden. Frotté är verkligen inget som skrynklar sig och gör också att det blir ett rackarns snyggt fall i plagget. 👌 Så härligt!

Sen finns det ju tillfällen även på sommaren när man vill ha en lite mer påklädd look. Då tycker jag att sådana här blusar är superfina:

Den blå blusen med hålbroderier och kanten nedtill, ärmarna som är lite annorlunda och den fina ringningen, så fin så här till vita jeans, och kan garanterat vara lika snygg till en kjol eller shorts. Romantisk och sval:)

Västen på andra bilden är ju en mångsidigt plagg, antingen som här som ett linne, eller över ett linne/tröja/skjorta, öppen eller stängd, går ju att ha bara en snygg Bh under och en knapp knäppt bara om man vill det. Jag gillar när man kan anpassa ett plagg på olika sätt👌

Flera av plaggen jag visat finns i olika färger.

Om ni hittar något som ni vill ha så tycker jag att ni ska använda min rabattkod för lite extra rabatt:)

Med koden: 455450 får du 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris. (Gäller även externa varumärken)

Du får också 5% extra rabatt på alla redan nedsatta priser.

Koden är giltig till 31/5

Ni hittar till Ellos här 🤗

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Bästa tiden man har vår o sommar framför sig. Det där med linne kanske jag också skall tänka om. Allltid tyckt att det ser skrynkligt ut. Men det verkar att vara poppis så dags att ge en chans kanske?

  2. Lena

    Här i Skåne har vi klippt gräset flera gånger. Vitsipporna är nästan helt utblommade, det går alldeles för fort.

    1. G C Hemdal

      Kollade precis på långa blommiga 👗 👗 👗 i lite rosa vitt, det ska vara till en högtidsdag vid midsommar!! Hoppas jag får det!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting