Okategoriserade

Måste visa!

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag har saknat ett par jobbarbyxor, som inte är riktiga jobbarbyxor, om ni fattar hur jag menar? Jag har ju rejäla worker-brallor i stadiga material med tusen fickor, som väger ett halv ton med all spik och måttstock och verktyg man kan få med sig:) Men jag har velat ha ett par som är riktigt stretchiga och tåliga med ficka för mobilen. Det behövs inget mer när jag ska jobba i trädgården eller gå på långpromenad.

Cellbes får ursäkta min extremt smutsiga spegel, det såg jag inte förrän jag tog upp bilden på surfplattan.🙈

Men byxorna 😍

De sitter så skönt! Med bred midjeresår och en ficka på benet för mobilen satt de på hela helgen när jag röjde i poolrummet. Jag gillar att det är vida ben, men det finns likadana med tajta ben, lite som leggings.

De är garanterat lika sköna de:) Men eftersom jag har träningskläder på mig så ofta så är det skönt med lite annat stuk. Materialet är stadig trikå, och tyget är lite tjockare över rumpan och knäna, där det är svarta partier. Bilden ovan är alltså på de jag har med raka ben:)

Jag kan meddela att Cellbes har 25% på badkläder nu, och det är snart dags för stranden, så in med er och kika. Jag tycker att de har svinbra badkläder, som passar en kropp som dels kanske passerat sitt bäst-före-datum men även en knopp som definitivt inte vill visa mer skinn än nödvändigt. Jag vill ha badkläder som sitter på plats och inte åker in i rumpan eller där man måste trimma bikinilinjen två gånger om dagen:;)

Cellbes hittar ni här:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting