Okategoriserade

Surprise!

Reklam och annonslänk för Matsmart

Igår skulle jag gå ut i garaget och göra något, kommer inte ihåg vad. När jag öppnade dörren möttes jag av två kartonger staplade på varandra, mitt i vägen? Vafan nu då? Det tog några sekunder innan jag kom på att jag bett Corrinda ställa ut dem där:D I fredagskväll kom leverans från Matsmart och jag hade verkligen inte tid eller lust att packa upp det då. Jag hade fullt upp med alla förberedelser för konformationen, så ut med dem bara. Out of sight out of mind.

Så till den milda grad att jag helt glömt bort dem:) Släpade in dem, det var två svintunga rackare.

Eftersom jag glömmer vad jag beställt i samma sekund som jag skickat iväg beställningen så blir det en överraskning varenda gång 😂

Att det var tungt den här gången kan bero på att jag köpt många liter dryck:)

Ingefärsdrycken är så jäkla god! Äppelmusten hade jag inte provat tidigare men den var supergod den med. Men ingefära, och den HÄR är min absoluta favorit. Stark men inte för stark, rivig men inte för rivig. Jag trodde första gången att den skulle vara så stark att man bara kan ta en liten shot av den, men icke – det går utmärkt att dricka den till mat eller bara som den är❤️ Jag har provat många ingefärsdrycker men den här är bäst:)

Pasta såklart

Fyra och ett halv kilo Tvättmedel

Bara tunga saker:)

Jag älskar att inte behöva släpa hem det här själv, jag väljer alltid Budbee och i princip alltid så bär killarna/tjejerna in det till dörren.

Matsmart har så mycket bra saker nu, och efter att ha haft långa leveranser så har det de sista gångerna tagit en dag, eller kanske två förresten, men ändå:) Beställde på onsdagkväll/natt och det kom fredag🙌 Om man aldrig handlat hos dem tidigare så får man 17% nykundsrabatt, om man handlar för över 250kr. Ange NYKUND17 i kassan:)

Matsmart hittar ni här⬅️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting