Okategoriserade

Mors dag:)

Jag har haft fullt upp idag, denna dag som är tillägnad mammor:)

Barnen gjorde pannkaksfrukost och sen kom Janelle, Simon och Jack. Och Patricia:)

Blommor och bär,jag fick så makalöst fina hallon:) och lotter med faktiskt en del vinst på:)

Märkligt nog inte den där 25tusen i månaden i 25 år, det hade ju ändå suttit väldigt fint:) Men 30 kr är inte fy skam det heller😂och totalt blev det ändå några hundralappar. Imponerad för jag vinner ju inte. Varken i spel eller kärlek😅

Tur att jag fått kärlek i massor av kidsen:)

Det här är ett terrarium. Står så på lappen. Jag började leta efter invånaren, och hoppades i mitt stilla sinne på att det skulle vara något man kunde släppa ut i naturen😂 Jag föreställde mig en liten vandrande pinne eller ödla eller så, kanske en skalbagge 😯

Men, det var ju tomt, bara växter, tacksamt nog:) Varför det heter terrarium då vet inte jag? Kanske har jag trott fel i alla år att det är ett hus för kryp och ormar. Man ska inte behöva göra något alls med den, mer än på sin höjd lufta den nån gång OM den blev för blöt. Det är ju jäkligt coolt med slutna kretslopp:) Få se hur det går, jag är inte världens sämsta på blommor men eftersom jag ledsnar på saker så ”glömmer” jag gärna att vattna, Konstigt nog för jag gillar ju mina blommor? Är säkert nån idiotidé bara.

Jag har ringt min egen mamma också såklart. Givetvis mitt i maten, jag är verkligen världsbäst på att tajma sånt🙈 Om folk hade varit friska här hade jag hämtat hit henne, men eftersom hon ska operera ögonen på tisdag så chansas det inte.

Både Jamie och Trixie har tandläkartider i morgon. Jamie är fortfarande risig, sover middag minst en gång om dagen och har ont i örat mellan varven, men är också lomhörd. Jag tänker att det ger sig det med, ger det några dagar till i alla fall. Hans tid måste jag boka av, det kommer de inte uppskatta, men shit haspens. Trixie däremot kommer få gå, hon ska dra ut två tänder, för sin tandställning som är planerad. Dras inte tänderna ut nu så förskjuts allt, och det är onödigt. Hon är frisk, men har kvar hostan. Hon har den oerhört charmiga tiden kockan åtta noll noll. Ja på morgonen. Det är inte schysst. Jag är sällan eller egentligen aldrig, utanför huset, påklädd i riktiga kläder, den tiden. Förutom när kidsen ska till tandläkaren förstås för jag får alltid tidiga tider då. Bra på sitt sätt, men jag är verkligen inte på topp så dags. Men det bli bra! Två tänder ut, och jag kommer må illa. Jag klarar inte av tänder, och när barnen dragit ut några så kväljer jag och mår illa bara av tanken på att de har en såndär bomullstuss i munnen, genomdränkt av saliv och blod. 🤢 För att inte tala om när de ska byta, och spotta ut den…my god, jag pallar inte. Det är verkligen fake it til you make it.

Blir bra!

Corrinda fick för sig att börja kolla om Game of trones, och eftersom jag ju tillhör den minoritet i världen som inte sett den, så erbjöd hon mig att kolla tillsammans. Så idag har vi sett fem avsnitt. Jag kan ju säga att om jag inte visste om hypen kring den, och sett den på tv när den kom, så hade jag knappast sett mer än de två första avsnitten. Så jäkla rörig och krånglig serie… Massa namn hit och dit och grejer man inte begriper. Den kartar ju på sig och jag gillar den tiden som den utspelas i, så det blir bra det med. Misstänker att hon kommer kila i förväg, så jag hamnar på efterkälken, jag har inte riktigt samma seriefokus som henne:)

Nej, nu ska jag sova. Är inte det minsta trött, såklart, och kommer inte sova ett dugg bra eftersom jag har en tid att passa, men det är ju najs att vila lite i alla fall:)

Vi hörs snart:) sov så gott:)

Kommentarer

  1. Agneta

    Älskade ditt förra inlägg om barn och uppmuntran mm. Men det åts upp av Depprättegången, du kan inte blanda så ha,ha! Du får återkomma om detta viktiga ämne.Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting