Okategoriserade

Gardiner :)

Reklam och annonslänk för Cellbes

Ibland så får jag inte aviseringar från PostNord. Är det samma för er? Utan det kommer en påminnelse direkt och då är det ofta ganska brådis innan paketet skickas tillbaka. I söndags fick jag en påminnelse på mitt paket från Cellbes, som jag tyckte tog ovanligt lång tid på sig. De brukar vara snabba. Nu skulle paketet skickas tillbaka om två dagar, så jag fick ju eld i baken. Jag gillar inte slarv, och här är det ju verkligen inte Cellbes jag anklagar utan PostNord. Skärpning!

Nu var det bland annat gardiner i paketet som jag ska ha i poolrummet, men jag har inte hunnit sätta upp, eller egentligen flytta, på gardinstången. Det har suttit en längd tyg i taket där förr, men nu tänkte jag avdela matbordet från soffgruppen med en ridå:) Jag visar er det sen, om det blir bra 😇 Taket lutar ju, så det kan bli knöligt att få till längderna, men jag tror att jag inte tänker kapa av dem utan snarare fästa upp dem.

Gardinlängderna kommer i tvåpack och fanns i många färger, och jag valde den mörkaste grå. Tror det blir bra!

Sen hade jag beställt lite tröjor till Jordan, ungen växer så det knakar och allt jag köper blir för litet. Nu tog jag i med storlek L:) Den blå och den röda

De här två var i tvåpack ⬇️

Nu kan han kanske ha dem över sommaren i alla fall😅 Jag tror han vuxit 3 cm sen påsk… Helt sjukt.

Nu ska jag lägga mig, har huvudvärk så det smäller om det. Trodde den skulle ge sig, men den är kvar. För ovanlighetens skull kan jag inte riktigt säga om det är migrän på g eller om det kommer från nacken. Jag har ont i nackmusklerna, men samtidigt är det lite flimrigt. Jaja, har tagit lite piller så får vi se:) Håll lite tummar att den ger sig:)

Hörs snart!

Kommentarer

  1. samps

    tror jag nog oftast brukar få aviseringar iaf, men det mest otippade var ju ändå en gång när jag väntade nåt litet lagom paket (en bok eller nåt tror jag), vi har sån där postbox i trapphuset som går att öppna om det blir för tajt osv. så iaf jag får sms (tror jag, minns inte helt), liten avisering om att det var på närmsta postterminal och så nån timme senare lastades det på transport. såå okej då, bara vänta nån timme, MEN det kom ingen mer avisering? går in på postnord-appen och då står det ”vi kunde inte lämna ut ditt paket, det har skickats till utlämning” typ min närmaste ica 200 meter bort (kanske vid 11 på morgonen). gick sen ner kanske 3 timmar senare och kollade i postboxten och visst fan låg paketet där ändå? kollade sen appen igen och då minsann gick det bra att lämna ut i box,en ”har nu levererats till mottagaren” typ 10 minuter innan jag kollade… x)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing