Okategoriserade

Njuter!!

Alltså vädret är underbart! Jag älskar det ☀️

Bilden från precis nu:) (fast nu var det en stund sen😂)

Vi hämtade hem husvagnen i går, och i morgon ska Jimpa kolla på den så den är ok inför besiktningen, det han kan se då. Ett däck luktade bränt när vi kom hem så det måste av och förhoppningvis räcker det med att banka lite så det lossnar, det som sitter fast. Jag ska spola av den, lånade ut min högtryck till syrran när vi skurade hennes altan, och den funkade fint:) Jag har inte kunnat använda den för min kran i garaget har läckt. Men den bytte jimpa åt mig förra året så nu kan jag nog högtryckstvätta igen:)

Vagnen är skitig som fan, det regnade när vi körde ut den på grusvägar. Jag som inte varit det minsta sugen på camping har nu svängt 😂 Behövde visst se Pärlan:)

Det blir sista gången den besiktas sen är den retro på riktigt och går in i veteranfacket👌🏼

Idag har jag äntligen fått tummen ur och varit till Dau för nya fransar. Det har varit så mycket sista tiden att jag inte hunnit med det alls. Plötsligt fick jag använda mascara för att försöka se lite pigg ut😂Jag har korta raka fransar som inte direkt ramar in ögat fint:) Så här är det helt naturellt utan något alls på ögat, ingen mascara, eyeliner eller fransar.

Ser trött ut😅

Så går man till Dau, får förutom tjusiga fransar också en välbehövlig snackis, för aldrig avhandlar man så mycket som när man bara kan ligga där och blunda. Älskar det!

Så blir man sån här:

Glad till på köpet:) Jag älskar verkligen mina fransar!

Nu ska jag vifta riktigt ordentligt med dem på lördag, jag ska ut med Helen, och sitta på nån uteservering. Det blir kul! Jag behöver fasen komma ut ur huset, det känns som jag glömt bort hur man är social🙈

Så därför får jag lov att socialisera mig extra mycket nu. Har ju lite kul på gång, bla en fotbollsmatch live, som surt nog visade sig vara på samma datum som Johnny Depp kommer till Cirkus för en spelning:/ Det sög ju. Jag har sett honom spela på Grönan, precis när Amber anklagade honom för hustrumisshandel, och det var ett jävla liv. Många här inne som tyckte att jag var dum i huvudet som gick och såg honom när han slog sin fru….

Hm… vad hände med oskyldig till bevisat skyldig? Jag kan vara snabb som fasen att döma folk, men då har jag alltid rätt 😂 Som att Helge Fossmo dödade sin fru exempelvis. För så var det ju, även om han hade en mellanhand. Men jag försöker alltid se saker ur olika vinklar, och nästan alltid finns det ett alternativ. Men nu är ju Johnny Depp frikänd så….🤗

(Jag hade rätt. Igen 🤷🏼‍♀️😎)

Vad har jag mer? Jo en punkfestival😂Med band jag aldrig hört eller ens hört talas om men det spelar ingen roll. Punk är punk 👌🏼 Dessutom finns det en nostalgisk grej med punk😇 Sträcker sig långt bak i tiden, tillbaka till då jag var 15 år och dödskär i en punkare 😎 Sånt sätter sina spår 🙂

Kolla vilka rosor Novalie fick i fredags!

Blommor gillar poolrummet, fast det är varmt, ni börjar de falna lite. Blommorna jag fick av Janelle för flera veckor sen är fortfarande superfina !

Nu är det fotboll! Sverige mot Serbien och precis innan halvtid slog Serbien in 1-0:/ Bah!

Vi kör utepremiär för fotboll i uterummet 😍

Haha, gardinerna ska ju flyttas bakåt och inte alls sitta sådär på trekvart 😂Men det är ett senare projekt!

Så, dags att hämta en öl till, har några kvar sen studenten, och fotboll avnjuts bäst i sällskap av en kall🍺

Ha det gott! Vi hörs snart !

Kommentarer

  1. L Joensson

    Hej
    Vill bara tipsa dig!
    Jag tror du och din syrra hade älskat Sweden rock med glada människor och härlig musik. Fundera på det tror inte att du hade blivit besviken alls.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja! Jag skulle älska det!! Men av nån anledning har jag aldrig kommit till skott? Den är väl denna helg?

      1. L joensson

        Ja det är denna helgen😀Volbeat spelade i Tors super bra var dom. Så kan du passa på att sola på stranden och bada i havet samtidigt. Husvagn har du ju klar😃

  2. Birgitta S

    Åh vad mysigt uterummet i poolrummet ser ut. Toppen för din härliga stora familj att samlas i
    Må så gott!

  3. Karin

    Fast om du menar den nyss avslutade rättegången var det väl ett förtalsmål och inte ett mål om misshandel. F ö förlorade han väl i Högsta domstolen i Storbritannien. Där hade pressen kallat honom hustrumisshandlare och det ansågs inte vara förtal då han misshandlat henne 15 gånger.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Men vem säger att de hade rätt? Med de bevis som framkommit nu så är den domen felaktig. 🤷🏼‍♀️

      1. Karin

        Fast jag korrigerade att du skrev att han var frikänd och det är fel. Målet gällde inte om han var skyldig till misshandel.

    2. Helén

      han har aldrig misshandlat henne. tror du verkligen att han vid 58 års ålder helt plötsligt får för sig att misshandla någon? när han aldrig gjort det tidigare. Och om du verkligen har lyssnat på rättegången så visade det sig att det var HON som misshandlade honom. Ja du tänker på märket i ansiktet? Men det fanns inte då Polisen var dit 2 ggr samma dag. Inte dagen efter heller. Bara när hon ansökte om besöksförbud mot honom. Dagen efter när hon var med sin väninna fanns inget blåmärke

      1. #inteenkvinnatill

        Ingen av oss kan ju veta om han har misshandlat någon innan eller inte, eller hur? Att säga att han är för ”gammal” för att för första gången misshandla sin flickvän är som att säga att en kändis inte kan ha begått en våldtäkt för att han får alla tjejer han vill ha ändå 🤷‍♀️. Jag tror knappast att högsta domstolen konstaterar att han misshandlat henne 15 gånger enbart utifrån hennes utsago. Vi lever i ett fritt land så alla som vill får självklart betala för att se vem de vill, men stå för det istället för att hävda massor av saker som man faktiskt inte vet något om.

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Nej, men sett till bevisen så har han inte det. 🤷🏼‍♀️ Jag står alltid för vad jag tycker och har hela tiden sagt att det är något väldigt konstigt i det här. Det som är konstigt är Amber 🙈
          Det är fruktansvärt med mäns våld mot kvinnor, och det är precis lika fruktansvärt med kvinnors våld mot män. Våld är aldrig ok, varken fysiskt eller psykiskt. Oavsett förövarens kön.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting