Okategoriserade

Luftiga kläder är grejen☀️🌸

Reklam för Ellos

Äntligen börjar det kännas som sommar!! Det har ju varit lite av och på-väder i år, värmen har visat sig, men sen tagit semester. Nu har det varit några fina dagar i rad så då tänds hoppet om flera 🤗

I år är jag helt såld på luftiga kläder, gärna klänningar eller kjolar, gärna lite längre. Jag tänkte visa er några av mina favoriter från Ellos nyheter, så haka på👌🏼

Jag måste börja med den här, en klänning som är som gjord för midsommar, med sitt skira utseende😍

Lite i overssize modell, men ändå med en fin passform tycker jag. Ni som känner mig vet vid det här laget att jag såklart älskar ringningen, v-formad med lite stålkrage. De långa ärmarna ger skydd för dagens stekande sol, för midsommar är ju solsäkert😂(eller??) och skyddar öven mot myggen på kvällen:)

Sen har vi den här gula klänningen, som är i luftigt vävt tyg som faller hur fint som helst. Lite ballongärm och v-ring på det:) Så fin!

Den grönmönstrade klänningen är ju också så fin! Det finns så mycket fint hos Ellos nu, och det i alla storlekar. Så bra🙏🏻 Den här kan jag också se på midsommarfesten men även till vardags och på afterwork-hänget.

En sak som jag hade när jag var ung, för ganska länge sen, och som kommit tillbaka mer och mer är jumpsuits. Jag älskar dem! Nu är de dessutom tusen gånger mer bekväma än då, kolla bara på de här två. Med smock i livet och riktigt vida ben så det ser ut som en klänning, men med fördelen av byxor.😍

Svart byxdress

Mönstrad byxdress

Båda finns i fler färger. Jag är svårt sugen på den med långa ben, har två kortbenade redan.

Linnekläder skrev jag om förut, om att jag varit osäker på dem för att de skrynklar sig och är till synes lite hårda i materialet. Men det är ju fel😅Det kan vara den skönaste materialet att ha på sig, och det skrynkliga är bara fint. Den här långskjortan/klänningen är ett superplagg.

Går att variera på många vis, öppen över badkläderna till exempel, eller knäpp den så blir det en klänning, sätt ett bälte i midjan för en annan look, olika bälten ger olika utseende också, stor skillnad på ett brett mot ett tunt flätat exempelvis. Eller använd den som en tunn kofta.

Jag tycker om när man kan ha en topp och en kjol som tillsammans bildar en klänning. Det här linnet och kjolen tycker jag var fina.

De finns även i svart, lika snyggt det, och jag tänker att kombon vitt/svart kan vara fin.

Svart linne, svart kjol

Luftiga byxor är ett alternativ som jag övergått till, från att ha älskat tajta:) Men det är ju så mycket bekvämare, speciellt när det är varmt, med luftigt.

De här mönstrade byxorna med lite halvkorta ben är en modell som är både fin och bekväm. Jag har haft svårt för mönstrade kläder överlag och byxor i synnerhet men ändrat mig helt där:) Det är kul med både mönster och färg ju!!

Som det här linnet:

Underbar färg!! Och luftigt:)

Det finns så mycket fint som sagt, så ni får gå in och kika runt själva🤗

Jag har en rabattkod till er, såklart, och det är som följer:

Med koden: 455487 får du 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (ink.ext. varumärken) + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser👌🏼

Gäller tom 30/6

Ni hittar Ellos här

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Härliga klänningar mm. Så snyggt med långt o luftigt. Önskar jag var lite länge än 164. De räcker ned i marken på mig. Ser ut som ett vandrande tält som snart skall lytfta. Men idag hittade jag en fin luftig sval kjol på Lindex gick till knäna slog till direkt. Nu får vi njuta av värmen!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det är knepigt det här med hur några få centimeter kan göra så mkt! Men det gör de 🙂 Härligt att du hittade något du gillar:)

    2. Malin

      Fast fålla upp är ju enkelt. Jag är 174 och har långa ben, jättesvårt att hitta byxor om man vill ha långa, även de som heter extra långa är för korta ibland. Jag vill ha LÅNGA, inte lite för korta som många har nuförtiden, det påminner bara om när jag var barn och antingen hade byxor som flaggade på halv stång eller var för stora i midjan för att jag fick köpa för stor storlek så att de blev tillräckligt långa. Så ditt problem är lätt att lösa.

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Det här är sant 🙂 mamma och syrran är långa och har väldigt långa ben, det är typ bara ben😂 De har alltid klagat på samma som dig. Jag tycker inte heller om den längden som är en aning ”för kort” även om det är modernt för jag tycker det ser ut som de är för små:)

        1. Malin

          Ja preciiis! En annan sak om de slutar på halva vaden eller strax under knät, då är det ju en halvlång byxa.
          Beställde just hem flera par byxor från celbes. De extra långa, men blev retur av flera pga de var ändå för korta. 😔 Och då tycker jag inte 174cm är så jättelångt ändå, men jag har långa ben i förhållande. Men jag är ju inte ensam, hur svårt kan det vara att tillverka tillräckligt långa byxor?

          1. Malin

            Jo, jag skrev ju det, har långa ben i förhållande till längd. Men finns ju även tjejer som är längre än mig, dina döttrar tex, som väl också lär ha långa ben. Så tycker det är tråkigt att det ska vara så svårt att hitta brallor. Har beställt hem 4 olika paket med sammanlagt ca 25 par byxor senaste två veckorna. Behållit 4 byxor. Inte så klimatsmart. Men vad göra? Finns inte byxor i butiker att prova. 🤷‍♀️

          2. Profilbild
            familjenannorlunda

            Nej man får lov att vara icke klimatsmart då!! För det är ju online det bästa utbudet finns idag. 🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting