Okategoriserade

Vida byxor :)

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

Jag har ju rätt trög, är sällan först på nya trender men har jag väl anammat dem så är jag å andra sidan sist med att släppa den 😂 Jag tror det är tur att jag har ett gäng döttrar som håller ordning på mig:) De är guld som smakråd, för de är brutalt ärliga, oavsett om jag frågar om sminket ser ok ut, om parfymen doftar gott, kläderna sitter snyggt eller om den där killen därborta är stilig 😂 Ger de sitt godkännande så vet man att det är i sin ordning.

Det här med vida, lösa byxor. Jag har ju äntligen fattat hur bekvämt det är, efter att ha tyckt att det varit jäkligt snyggt på tjejerna. Efter pandemin så har jag knappt dragit på ett par tajta jeans, för det känns alldeles för mycket som att man har hemfallit åt det bekväma. Bra eller dåligt vet jag inte😂 Men kan man kombinera snygga med bekvämt så är ju allt vunnet. Idag hade jag de här byxorna med rejält med vidd i.

Här står jag och bara duger:)

De finns i marin och khakigrön också.

Det här är ett par byxor som sitter åt på exakt noll ställen 👌🏼 Den breda smocklinningen är superbekväm och det känns som att man är kejsaren med nya kläder 😂som att man går i bara mässingen alltså:)

Nackdelen med svarta kläder är att det är svårt att få fram på bild hur de ser ut. Vi gjorde ett försök i alla fall 🙂

De faller fint från höften:) och längden går att justera upp eller ner genom att dra smocket upp eller, ja just det – ner 🙂

De är i ett viskosmaterial som heter EcoVero, och är ett hållbarare alternativ till vanlig viskos. Den tillverkas av trämassa från ansvarsfullt skogsbruk och är certifierat enligt EU ecolabel 👌🏼Majoriteten av de kemikalier som används i produktionen, återvinns och används på nytt:)

För att inte tala om att de är både snygga och sköna 🙂 Ett bra val de här sommarkvällarna man inte vet om de tänker bli varma eller lite kyliga 🤗

Mitt vackra Uppsala 🤗

Jag ser nu att allt jag har på mig är från Cellbes 😂 Skorna finns kvar i storlek 36, blusen är förra året och väskan som jag älskar innerligt är flera år gammal.

Likande skor är de här med vit sula som finns kvar i flera storlekar.

Ofantligt skönt att bara trycka ner fötterna utan att behöva knyta 🙂

Glöm inte att Cellbes rear nu!

Ni hittar dit Här

Kommentarer

  1. Fia

    70 cm innerbenslängd i alla storlekar 😂 kul för oss som är långa. Jag har nästan 90 cm ben så kan knappt köpa byxor som inte går att få i 36” innerbenslängd

  2. Birgitta S

    Hej! Du är värsta influnercen eller hur det nu stavas. Vida byxor är så snyggt o svalt. Tyvärr är är jag en kort person ser inte bra ut men på dig skitsnyggt. Men jag hittade luftiga lite smalare byxor på Lindex som jag köpte. Fungerade även på mig 163cm . Men du är så snygg i de där byxorna. Cellbes har ett toppen sortiment till bra priser. Inte bara kläder hittade dem tack vare dina inlägg. Må så gott!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting