Okategoriserade

Diskmedel och kakor, bland annat:)

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag brukar ju som bekant handla från Matsmart, av så många anledningar. En av dem är att det är fraktfritt över, jag tror, 500kr, och jag kommer alltid över det. Sen kommer det levererat till dörren. Och så är det en klimatsmart akt, som jag dessutom tjänar pengar på:)

De har ju, i likhet med så många andra företag, haft lite långa leveranstiden under pandemin, men nu verkar de vara tillbaka på banan. Jag beställde sent en tisdagskväll/natt och leveransen kom på torsdag. Dagen före midsommarafton när jag hade häcken full med allt möjligt annat😅 så ramlade det in tre stora kartonger. Grattis:)

Jag funderade på att ställa ut dem i garaget och ta dem efter midsommar, det är ju inga varor som far illa av det direkt, men eftersom jag ju höll på att röja i just garaget så kändes det inte bra. Jag packade upp dem direkt:)

Dessutom behövde jag diskmedlet:

Två för 45kr:) Det här är bra, jag är kinkig på handdiskmedel, de måste kännas på ett visst sätt:) Sen är det Ecolabel-märkt, utan parfym och färgämnen och i en flaska gjord av återvunnen plast 👌

Sen fyllde jag på lagren med Sun Lolly för det är en lifesaver i frysen så här års.

Två för 35 kronor, vilket är värsta klippet jämfört med i butik. De här är suveräna även för småfolk, de är enkla att hålla och dräller inte så himla mycket som isglass kan göra. Jack fixar de enkelt.

Eftersom After Eight är en av mina absoluta favoriter så fastnar jag alltid på dem, och den här, med Gin och tonic-smak, den är en fullträff! Så jäkla god, och det bästa är att man är nöjd efter en fem sex stycken 😉 Jag kan annars lugnt smälla i mig hur många som helst….

Biscoff-kakor är en relativ ny bekant, jag upptäckte den för några år sen, och det blev genast en favorit. Så god, och de kommer med nya varianter lite nu och då, de här med kräm i mellan är nästan löjligt goda. Perfekt att ha med i kylväskan på stranden:)

Pepsi var Dagens deal men det var ju då, nu är det en annan deal:)

Matsmart hittar ni här

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting